Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki helyzet szex közben! Veletek történt már hasonló?
Figyelt kérdés
Tegnap szeretkeztünk a barátommal, először hagyományos pózban - én alul háton, ő felül. Ezután kedvünk támadt egy kis 69-hez. Ráültem az arcára, és még mindig rajta ültem és kényeztetett engem mikor elég hangos, pukihoz hasonló hang jött ki onnan :S persze gondolom, hogy a levegő miatt, ami ilyenkor beszorul a hüvelybe, de annyira szégyellem magam, hiszen pont rajta ültem és utána mikor folytattuk a szexet én rá se mertem nézni, odanyomtam a vállamhoz végig a fejét, úgy szégyelltem magam. Veletek fordult már elő hasonló dolog? Hogyan reagáltatok rá? Ne érezzem magam emiatt kellemetlenül? De annyira ciki :((
Mondtad neki, hogy hüvelypuki volt, nem rusnya, sunyi puki?
2011. febr. 14. 20:24
3/15 A kérdező kommentje:
nem mtam mert meg sem mertem szólalni olyan zavarban voltam, másrészt meg gondolom észrevette, mert hogy rajta ültem éppen... de máskor is volt már ilyen, de nem volt ilyen hangos mint most:S a popsimat is kényeztette de csak nyelvvel, de nem onnan jött hanem a hüvelyemből, aztán mikor lovagló pózban voltunk akkor is szex közben kicsit lehetett még ilyet hallani, és úgy szégyellem magam, lehet ezen valahogy segíteni?
mondjuk nekem nincs sok tapasztalatom, ő az első akivel rendes nemi életet élek.
2011. febr. 14. 20:26
4/15 anonim válasza:
szerintem mivel az arcán voltál egyértelmű volt neki is h nem rendes puki, és tudja, h ez normális. ne szégyenkezz emiatt, egyszerűbb, ha nevetsz rajta! úgyis fog még ilyen történni. nálam lovaglóban van mindig. nagyon nem tudsz vele mit csinálni, megoldás ha nem húzza ki teljesen a farkát és vissza, mert akkor mindig levegő is megy be, de inkább szokd meg :)
2011. febr. 14. 20:50
5/15 anonim válasza:
Jajj de kis aranyos vagy ahogy aggodalmaskodsz :)
Szerintem nem kell szégyelned magad emiatt, legalábbis én még el is röhögtem volna magam hogy ne legyen neked gáz
2011. febr. 14. 21:06
6/15 anonim válasza:
Nálunk is volt már ilyen, én elkezdtem sírni.
2011. febr. 14. 21:57
7/15 anonim válasza:
Szia, velem már megesett, mikor a kedvesemmel voltam, először szégyelltem magam én is, de miután elkezdett röhögni, nem volt annyira ciki, én is vele nevettem :). Mondta, hogy a szex már csak ilyen, tele van meglepetésekkel :) Szóval ne érezd magad kényelmetlenül, előfordul, nem szándékos és még csak szaga sincs :)
2011. febr. 14. 22:59
8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen utolsó a megnyugtatást:))
csak azért éreztem irtó cikinek mert éppen rajta ültem :S
máskor is előfordult már ilyen de nem ilyen közvetlen helyzetben, és nem ilyen feltűnően.
én sajnos ott akkor nem tudtam rajta nevetni :)
2011. febr. 14. 23:10
9/15 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem ciki, már több lánynál is előfordult ilyen :) Általában mondani szoktam, hogy bocsi, hogy telepumpáltalak levegővel vagy ilyesmi, hogy tudja a lány nincs miért szégyenkeznie :)
22F
2011. febr. 14. 23:19
10/15 A kérdező kommentje:
ez tök jó duma, nah ez nekem is segített volna, hogy ne legyek zavarba:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!