Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok szexeltek ha épp...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szexeltek ha épp menstruáltok? Fiúk ti szexeltetek már úgy egy lánnyal hogy épp megvolt neki?

Figyelt kérdés
Tudom egy kicsit gusztustalan de van aki csinálja??
2011. febr. 14. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem tanácsolt mivel ilyenkor nyitva van a méhszáj és nagy a fertőzésveszély, én még nem csináltam így épp ezért, ki lehet ennyi időt bírni.

Szégyen, hogy lány létedre ezt nem tudod.

20f

2011. febr. 14. 19:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha egy pár nagyon megkívánja egymást, az sem tartja vissza, hogy a lánynak éppen megvan.
2011. febr. 14. 19:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Első honnan veszed hogy lány vagyok??
2011. febr. 14. 19:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyapám amikor katona volt és hazajött a mamámhoz, akkor volt, hogy a nagyi pont akkor menstruált. DE ez valahogy őket nem izgatta. Volt, hogy egy jó fél évig nem találkoztak...
2011. febr. 14. 19:23
 5/9 anonim ***** válasza:
56%

Mi szoktunk, mivel vannak időszakok amikor elég ritkán találkozunk, és ha pont úgy jön ki, akkor nem jelent akadályt. Mondjuk én nem vagyok odáig érte, de ha a barátom nem bír magával akkor beadom a derekamat. Őt egyébként nem zavarja a vér.

Ez a fertőzésveszély meg olyan hülyeség, 4 év alatt még semmi bajom nem lett...

2011. febr. 14. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne hülyeség? Attól, hogy neked nem volt, még igenis van esély a fertőzésre.

Szted ha neked még sosem volt autóbaleseted, akkor az azt jelenti, hogy nem is lehet soha senkinek?

De utálom az ilyen idétlen érveket.

Örülj neki, hogy nem lett bajod. Senki nem mondta, hogy 100%, hogy fertőzést kapsz, ha menzesz közben szexelsz, csak azt, hogy van rá esély.

Érted a különbséget?...

Kérdező: Nem. Egyrészt gusztustalannak tartom, másrészt tényleg nagyobb esély van a fertőzésekre. Meg mikor épp görcsöktől szenvedek, akkor a legutolsó ami eszembe jut, az a szex.

Ha a pasim nem bír magával, akkor megoldom másképp.

2011. febr. 14. 19:36
 7/9 zsigaby válasza:
csak akkor ne csináljátok, ha egy éjszakás kaland. de ha hók óta vagytok eggyütt senki mással, akkor sztem nincs belőle baj, ha csak nem védekeztek és nem szeretnétek gyereket
2011. febr. 14. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:

igen..nem tartom magam vissza, ha megkívánjuk egymást:) amúgyse vérzek szex közben...és keveset amúgy is...szoval...nopara...:)

22L

2011. febr. 15. 11:19
 9/9 A kérdező kommentje:
2011. febr. 16. 14:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!