Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahoz ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ahoz ha egy kapcsoltaban egy férfi azért lép félre, mert változatosságra vágyik?

Figyelt kérdés
De otthon mindent megkap,változatos a szexuális élette.
2011. febr. 14. 14:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nyilván mégsem kap meg midnent.

Ennek ellenére azt gondolom, nem ez a megoldás.

2011. febr. 14. 14:31
 2/18 anonim ***** válasza:
63%
Tökmindegy mi az ok, a félrelépés elítélendő. Ha már kihűlt a kapcsolat akkor szakítani kell és kész, utána annyi nővel feküdhet le a férfi amennyivel akar.
2011. febr. 14. 14:31
 3/18 anonim ***** válasza:
70%

Vágyjon változatosságra kapcsolaton kívül, ne párhuzamosan vele. Úgyhogy ha az én páromról lenne szó, egy nagy pofonnal szólnék hozzá, útilapu kíséretében.

20/l

2011. febr. 14. 14:34
 4/18 anonim ***** válasza:
A megcsalás szerintem nem minden esetben jelenti azt, hogy otthon nem kap meg mindent az egyik fél. A változatosság akarása sokszor inkább egy új személyben jelenik meg.
2011. febr. 14. 14:35
 5/18 Fülünyúl ***** válasza:
94%

Nem feltétlenül a mindent megkapásról van szó. A megcsalás minden formája elítélendő mindkét nem részéről. Ha annyira kefélni akar bárki bele a nagyvilágba, előtte zárja le a meglévő kapcsolatát aztán mehet tiszta lappal.

A félrekefélést sokan sokféleképpen próbálják magyarázni, a félrekefélők igyekeznek felmenteni magukat, pedig k.urvára felesleges, ugyanis ezen nincs mit magyarázni és felmenteni. Aki félreb@szik, az egyszerűen nem szereti azt akivel kapcsolatban él, nem tiszteli, sőt ezzel porig alázza és bizalmával is visszaél. Ennyi, akárki akárhogy is akarja megokoskodni a dolgot.

Valahol az is elég gáz, hogy valakinek már csak az okoz szexuális életében változatosságot hogy partnereket váltogat.

2011. febr. 14. 14:36
 6/18 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem azt nem szabad elfelejteni, hogy az ide beírók nagy része fiatal, akik még viszobnyleg friss kapcsolattal rendelkeznek. De ha mondjuk van egy 20 éves házasság mögötte és akkor jön egy lehetőség, hogy másik nővel is megtegye, az szerintem nem kifejezetten elítélendő. Egyébként is azt mondom, hogy az vesse rá az első követ, aki maga teljesen bűntelen.

Szerintem az emberek legtöbbjénél ez legalább egyszer előfordul életében. Nincs mit csodálkozni, elvégre emberek vagyunk, de ezt csak akkor értheti meg valaki, ha maga is abba a szituációba kerül.

2011. febr. 14. 14:44
 7/18 anonim ***** válasza:
"viszonylag"
2011. febr. 14. 14:46
 8/18 anonim ***** válasza:
11%
azt, hogy a kurv@ anyját!
2011. febr. 14. 15:31
 9/18 A kérdező kommentje:
utolsónak:a tied te ba@rom!!!
2011. febr. 14. 16:43
 10/18 Fülünyúl ***** válasza:
53%
Pedig igaza van.
2011. febr. 14. 17:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!