Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Kötöttségek nélküli kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Kötöttségek nélküli kapcsolatban milyen felejthetetlen technikát vessek be?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük egy sráccal h kihasználjuk egymást:) most lesz az első alkalom, de naon izgulok:) nincs modell alkatom, és nem voltam sok pasival, de valami felejthetetlen élményben szeretném részesíteni! jó élményben! mit ajánlanátok? ja mielőtt lek...nátok hozzáteszem 2 éves komoly kapcsolatom volt, így most nem vágyok kötöttségekre! vmi jó kis tippeket szívesen fogadnék.

20/l

2011. febr. 14. 14:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Te nem akarod őt kihasználni... Ha azt akarnád, pontlesz.rnád, hogy neki milyen felejthetetlen az élmény. Inkább arra gyúrnál, hogy neked az legyen.
2011. febr. 14. 14:12
 2/17 anonim ***** válasza:

Igaza van az elsőnek. Ne azon görcsölj, hogy neki feledhetetlen legyen, hanem hogy neked legyen az. Hiszen ha te jól érzed magad könnyebben tudsz neki is örömet szerezni.

(Remélem a felejthetetlen élményt nem azért akarod, hogy esetleg később megfogd a pasit (ez ritkán valósul meg). Hiába, hogy volt komoly kapcsolatod és most nem vágysz másra, ezt könnyű ilyenkor kifogásnak használni.)

2011. febr. 14. 14:18
 3/17 A kérdező kommentje:
persze h magamnak is jót akarok, de bennem van az is h ne csalódjon azért. ezért kellne vmi jó kis technika. megbecéltük h kölcsönösen használjuk ki egymást. semmi érzelem semmi. párszor már bulikban összekeveredtünk, de csak csókig mentünk el... most akarunk többet, de semmi komolyat, csak összejárogatni. 2 pasival voltam életemben ezért nincsen olyan komoly tapasztalatom, ezért kellene a tanácsotok!
2011. febr. 14. 14:23
 4/17 anonim ***** válasza:
56%
Amikor a pénisze a szádban van, akkor harapj egy nagyot. Felejthetetlen élmény lesz mindkettőtöknek.
2011. febr. 14. 14:23
 5/17 anonim ***** válasza:

Most írhatunk akármilyen technikát Neked, ha a pasinak nem jó ép az, mindenkinek más a jó (majdnem)

Csak vigyázz, hogy ebből a "kihasználjuk egymást" dologból ne, hogy később szerelem legyen, vagyis Nálad! Mert hát a csajok mindig ez mondják, hogy "jaj nem akarok tőle többet mint szex" és a végén meg siránkoznak, hogy nem kellenek a pasiknak.

2011. febr. 14. 14:36
 6/17 A kérdező kommentje:
ok akkor még eddig használhat tanácsot nem kaptam...
2011. febr. 14. 14:40
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ezt mennyire veszed használhatónak, mert semmilyen technikát nem írok... Mert az szinte mindegy. Mert az egész az önbizalmadon múlik. Ha látja rajtad, hogy elhiszed magadról, hogy te vagy az istennő, és a felejthetetlen élmény, akkor tényleg az leszel neki.
2011. febr. 14. 14:43
 8/17 Fülünyúl ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

"ok akkor még eddig használhat tanácsot nem kaptam..."

Látom te is az a fajta vagy, aki számára csak az a hasznos válasz amit hallani akar.

2011. febr. 14. 14:47
 9/17 anonim ***** válasza:
14:47nek teljesed igaza van. Elég sokan vannak olyanok itt az oldalon akiknek csak a jó vélemény használható, egyébb vélemény, tanács NEM!
2011. febr. 14. 14:49
 10/17 A kérdező kommentje:
ne az amit hallani akarok, mert olyat még nem hallottam. nem lelkizni akarok... arra ott vannak a bnők meg anya.
2011. febr. 14. 14:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!