Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normalis dolog-e, hogy mar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis dolog-e, hogy mar enyitol enyi elovaladek jon?

Figyelt kérdés

- az a helyzet , hogy van mikor csak ha sex temarol beszelek egy csajjal akkor mar elkezd elovaladekkal telelenni a gatyam:) ugy hogy meg a nadragon is atutot:P (csak elovaladek volt nem mas:P )

- es vagy egy erotikus tartalmu szovetol is sokkal tobb jon mint pl egy pronofilm hatasara

22 sz f meg nem volt baratnom

2011. febr. 14. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én az ilyen srácokra gerjedek :D
2011. febr. 14. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha még nem volt barátnőd akkor igen. Aztán amikor már valósággá válik a szex, akkor kicsit lanyhul a libidód, ez az élet rendje.
2011. febr. 14. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Komolyan átázik tőle a gatyád? Ez nem ciki?
2011. febr. 14. 14:33
 4/9 A kérdező kommentje:
szerencsere ithon voltam s meszengeren folyt a duma :P , s ugyancsak ihon gepen az olvasas:P
2011. febr. 14. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, és még csak azt se mondanám, hogy később csökkenni fog. Ez egy adottság, és később is körülbelül ugyanennyi fog termelődni izgalmi állapotban.
2011. febr. 15. 01:18
 6/9 anonim ***** válasza:

ajánlanám figyelmedbe a nyelvtan könyvet drága 22 sz f, enyi helyesen ennyi stb...

válaszom: természetes, kinek több, kinek kevesebb, majd ha már a szex nem csak beszédtéma lesz, akkor valószínű, hogy csökkenni fog, de ha esetleg a párod fog. Gátlót szed, nem kell majd sikosító (persze ez rajta is múlik)

2011. febr. 16. 22:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Idővel csökkenni fog, mi? Azt hiszed.

33 évesen mikor mászkáltam a barátnőmhöz, az érintésére már könnyezett a farkam. De kitaláltam valamit. Nem foszló (nem teszkógazdaságos) papírzsebkendőt rátekersz, az felfogja az anyagot, éles helyzetben észrevétlenül lerántod, ami ezután kijön, a csaj úgyis lenyalja.

35/F

2011. febr. 17. 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Van olyan fiu, akinek egy csepp sincs, és van olyan, aki uszodát nyithat a vágycseppjeiből.:) Ez az uszodás verzió nagyon jo a lanynak, aki naturális tipus, es hangsulyos nala a testiség, mert van lathato jele a vagyakozasnak.:)

Amikor egyuttlet lesz valaha, akkor megkonnyitheti a dolgod, ha már akkor is huzol gumit, amikor nem tervezel aktust.

35/L

2011. febr. 17. 11:38
 9/9 anonim válasza:
en imadom az ilyen pasikat :)
2015. szept. 18. 13:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!