Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez milyen ötlet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen ötlet? Tetszik egy srác, én is bejövök neki. Arra gondoltam valentin nap alkalmából adok egy elég egértelmű, , jelet, , neki hogy komolyabb szándékaim lennének vele (folyt lent )

Figyelt kérdés

Küldenék neki egy képet magamról,itt a link:

[link]

Szerintetek jó lesz ez így? Vagy a kép sem jó? Tanácsoljatok valamit kérlek!

2011. febr. 14. 13:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem elég közönséges felfogásod van, és neki i ez fog lejönni...
2011. febr. 14. 13:08
 2/13 AĐA válasza:
100%

olyan mintha az lenne az üzenete: "akarlak bébi,teperj le!"

ha komolyan tervezed,szerintem túl kihivó...küldj egy egyszerű képet...jobban fogja dijazni :)

2011. febr. 14. 13:09
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen igaza van az előzőnek kis k*rvának fog hinni talán az is vagy mindenesetre biztos összejöttök pár menetre
2011. febr. 14. 13:10
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

Tudom, hogy öszönlények vagyunk, de ennyire azért nem :)

+ Szeretjük ha a csaj kicsit kéreti is magát, nem az h 2x szemeztünk és már ilyen képeket küldözget..

Ez annyit tesz ugye hogy tapaszalatlan vagy férfiaknál -> Béta nő (alfa ellentéte :D) te mit gondolnál egy srácról ha a farkát fényképezgetné akár, és üldözgetné el neked?

5/13 anonim ***** válasza:
Túl egértelmű, férfiaggyal.
 6/13 A kérdező kommentje:

Régóta ismerem a fiút...és forr köztünk alapból a levegő...de akkor inkább nem küldöm el a fotót...

Köszönöm a segítséget !

2011. febr. 14. 13:12
 7/13 Joco901019 ***** válasza:
Látva a képet egyből le fog jönni a srácnak, hogy mi a helyzet ennél nyilvánvalóbban nem is tudnád közölni vele. Amúgy szép a tested.
2011. febr. 14. 13:13
 8/13 anonim ***** válasza:

hát ebből a képből nem az fog lejönni neki, hogy tetszik neked, hanem, hogy meg akarod dug@tni magad vele

inkább írj neki pár sort, ha nem akarsz beszélni vele 4szemközt

2011. febr. 14. 13:16
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Kép maga jó csa az a baj hogy elég közönséges dolog szerintem ha így akarsz valakit "levenni a lábáról".
2011. febr. 14. 13:17
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor küldök neki egy képeslapot mailben,valami jó szöveggel...remélem ezt is érteni fogja :) köszönöm mégegyszer a segítséget !
2011. febr. 14. 13:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!