Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor felhelyezem az óvszert,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor felhelyezem az óvszert, akkor a fitymát húzzam hátra avagy sem?

Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 11:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
0%

ahogy jól esik, bár szerintem ne húzd hátra teljesen, mert amikor bevágod, feszíteni fog, ami nem kellemes dolog :S, + ugye ahogy a bőr törekszik vissza eredeti állapotába, löki elfele magától a gumit..

Úgy húzd fel, hogy éppen van, amikor teljesen merev.

2011. febr. 14. 11:22
 2/26 anonim ***** válasza:
Jah és nagyon fontos hogy megfelelő méretű egyen a gumi, ne becsüld túl a szerszámot, inkább feszítsen mint h leessen közben..
2011. febr. 14. 11:29
 3/26 A kérdező kommentje:
Hm. Úgy tudom gumiból csak egy méret van. a patikából vettem egy masculant, de nem kérdeztek méretet
2011. febr. 14. 11:30
 4/26 anonim ***** válasza:
Ha kérdezi előkapod és mondod h ekkora :D am viccet félretéve, van egy átlagosabb méret amekkorára átlagba megnő és akkora guit csinálnak, egyébként nagyon bébának kell lenned hogy leessen közben :)
2011. febr. 14. 11:35
 5/26 A kérdező kommentje:
Okés értelek. Csak az van hogy még sosem csináltam, és a csajnak beadtam hogy már igen, és nem akarok kínos helyzetbe kerülni, ezért is kérdezte, de akkor egyet rászánok egye fene.
2011. febr. 14. 11:36
 6/26 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan azzal kerülsz kínos helyzetbe, ha hazudozol neki, úgy is érezni fogja ha még kezdő vagy :)

Elsőt nem érdemes "igazi csajjal", aki mondjuk fontos lehet neked, hanem inkább bal.faszkodj 2-3 alkalommal vmi vadidegen csajjal, aki számodta nem fontos, mint hogy ilyen helyzetbe hozd magad, csak beégsz a csaj elött.

2011. febr. 14. 11:39
 7/26 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted pontosan? Szóval valljam be h még nem voltam nővel, vagy ne? Őszintén szólva nem vagyok mai gyerek (21).
2011. febr. 14. 11:41
 8/26 A kérdező kommentje:
Ezzel a csajjal megbeszéltünk egy olyan sex délelőttöt, de nem fontos számomra csak nemrég ismerem.
2011. febr. 14. 11:42
 9/26 anonim ***** válasza:
Le fogsz bukni. Bocsi, de egy nő simán észreveszi az ilyet. Ha semmiképp nem akarod bevallani, akkor hazudd azt, hogy utoljára 2 éve voltál nővel és ő gyógyszert szedett. Ezt talán beveszi, mert így minden botlásra rá lehet majd fogni, de lehet, hogy így sem fogja elhinni.
2011. febr. 14. 11:45
 10/26 A kérdező kommentje:
Hát azt mondtam neki h 2 éve volt utoljára kapcsolatom, de mondtam hogy csak gumival csináltuk, mindegy majd gyakorlok rá úgyis ez az egész majd csak jövő héten lesz
2011. febr. 14. 11:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!