Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, melyik a rosszabb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik a rosszabb?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a rosszabb? Nem kőkemény pénisszel való aktus orgazmussal a végén, vagy fullos, álló faszos aktus orgazmus nélkül(gondolok itt például arra, hogy a srác túl hamar elmegy és a lánynak emiatt nem sikerül elélvezni).
2011. febr. 14. 02:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyik se..:D cSAKIs a második orgazmussal.
2011. febr. 14. 02:04
 2/10 anonim ***** válasza:

wtf? nekem is lehet egy kérdésem?

lányok, melyik a rosszabb? ha szex közben fejbelőnek titeket, vagy ha egy gránáttal felrobbantanak?

2011. febr. 14. 02:25
 3/10 A kérdező kommentje:

Második nyugi

Csak kiváncsi voltam melyik a szarabb, mert nem igaz, hogy mindkettő ugyanolyan mértékben megkeseríti a szexet. Ha van orgazmus az mégiscsak jobb helyzet.

2011. febr. 14. 02:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Amúgy a fejlövés sztem kíméletesebb ;)
2011. febr. 14. 02:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Az a leg kevésbé rossz a csajnak ha megtanulod, hogy nem csak te létezel a világon,és tartod addig, amíg neki nem lesz jó :) ennyi kb..
2011. febr. 14. 10:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocsi ez mindkettő rossz. Ha választani kell akkor inkább ne legyen orgazmusom,de élvezzem végig, minthogy legyen egy kicsi.
2011. febr. 14. 10:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Injekció az elsőnek!
2011. febr. 14. 14:30
 8/10 anonim ***** válasza:

"Ha választani kell, akkor inkább ne legyen orgazmusom, de élvezzem végig, minthogy legyen egy kicsi."

Igen, de helyesbítenék...!

Mert az utolsó szó nem jó! (mármint, ha a kicsi szó a péniszre utalt)

Mert inkább legyen egy keményen álló szerszámmal rendelkező párommal szex, minthogy egy lankadtal, és nem azért mert a lankadt kicsi!, hanem mert a feszes, kemény sokkal nagyobb élvezetet nyújt, még ha éppen nincs is orgazmus a végén. És nem is tudnék úgy elmenni, hogy közben a másiknak meg ernyed a micsodája.

19/N

2011. febr. 14. 16:56
 9/10 anonim ***** válasza:
A második variáció a rosszabb, az elsővel nincs semmi gond.
2011. febr. 14. 19:15
 10/10 anonim ***** válasza:
érdekes.. nekem kőkemény és sokszor el élvez alattam 5- ;)
2011. febr. 14. 21:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!