Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem egyáltalán nem jön be, ha rám élvez el a barátom, baj ez?
Legutóbb közös megegyezés alapján rám élvezett és nekem végül egyáltalán nem tetszett,más is járt már így?
A párotok megérti ezt?
Nálunk tudom,hogy ő ezt szeretné máskor is,mert izgatja,de nekem nagyon nem jó,közönségesnek érzem magam tőle.
A barátnőm se szereti ha ráélvezek. Régebben párszor a hasára élveztem, de szólt hogy nem szeret spermás lenni.
Mostanában legtöbbször gumiban élvezek el a puncijában. Ritkán gumi nélkül is csináljuk. Ilyenkor spriccelésnél kiveszem, de nem élvezek rá, hanem máshova irányítom.
Mi meg tudjuk beszélni az ilyesmit is.
Ez így hülyeség! :)
Annak megalázó valami aki megalázónak tartja.
Van aki szereti, van aki nem, és van aki pedig irtózik tőle.
Az én barátnőm pl szereti ha a szájába megyek el (ezt onnan tudom, hogy van hogy ő kéri...)
De olyan is van, hogy azt mondja, hogy most nem szeretné...
Minden relatív! Egy a lényeg hogy meg kell beszélni.
Ez sokmindentől függ, hogy megalázó-e vagy sem. Van aki nem szereti , de a párja nyilván megfogja érteni ha a masik fél nem tolerálja a dolgot.
Mi a barátommal pl nagyon szeretjük egymást , 2 éve vagyunk együtt és csak pár hónapja (3-4) élvezett a felsőtestemre először. Először nekem is fura volt ,de tök jól megbeszéltük, odafigyelt rám, így már nem volt megalázó egyáltalán. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!