Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki érti manapság a férfiakat?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érti manapság a férfiakat? Férfi logika. (Többi lent)

Figyelt kérdés

Férfi logika a következő:

Le rib@ncozzák az olyan nőket akik hetente mással fekszenek le, emiatt a nők önmegtartóztatóak és visszafogják ösztöneiket hogy senki ne mondja rájuk hogy ribi. Eddig értem. De most jön a lényeg. Akkor miért csodálkoznak azon a férfiak, hogy nem találnak (ingyen) alkalmi partnert, ha saját maguk tehetnek arról hogy a nők visszautasítóak velük szemben, hisz nem akarnak ribiknek tűnni? Akkor ne nyafogjanak hogy jajj a nők nem akarják velem a szexet jajj hol találok egy jó nőt akivel eltölthetnék egy éjszakát jajj a nők nem szeretik a szexet. Mert ezekről a férfiak tehetnek és saját maguknak okozzák a problémákat.

Jó lenne ha végre eldöntenék a férfiak hogy mit akarnak, mert ha önmegtartóztató apácákat, akkor ne csodálkozzanak azon ha nincs minden nap punci! Ha meg tüzes hús-vér nőt akarnak, akkor felejtsék el a ribancozást. A kettő együtt nem működik vagy ez, vagy az. Döntsék el!

A puncim tele van a férfi logikával már komolyan! :D

2011. febr. 13. 23:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
akkor elmondom másképp. az evolúció során mi volt a férfiak érdeke? többek között a fajfenntartás, méghozzá utódnemzés által. mivel egy nő terhessége 9 hónap és csak korlátolt számú utódot tud létrehozni, ezért érdekében állt, hogy minél több nőt ejtsen teherbe. egy nő érdeke viszont az volt, hogy szintén a fajfenntartás érdekében szüljön, de a lehető legjobb utódot. tehát a lehető legrátermettebb férfire kellett "vadásznia", nem akárkinek odaadnia magát. régen a férfiak a mennyiségre, a nők a minőségre mentek rá. ma már persze nem erről van szó, de az evolúció során megmaradtak ezek a hozzáállások mint adaptív viselkedési formák. tessék, ha nem tetszett a lakatos, remélem innen felfogod, hogy miért tartják ribinek az olyan lányokat. én nem ítélkezem senki fölött, pusztán megmagyarázni próbálom, hogy miért van, aki így gondolja.
2011. febr. 14. 21:10
 22/30 anonim ***** válasza:
Jó tegyük fel igazad van. Attól még aki akar dugni hát csinálja sz@rok rá ha ribanc ha nem csinálja.
2011. febr. 14. 21:49
 23/30 anonim válasza:
túl végletes vagy.gondold át mégegyszer ezt a témát inkább!
2011. febr. 15. 21:00
 24/30 anonim ***** válasza:
Megint nemleszek túl népszerü.. : én mindíg azt mondtam,ha egy kannak lehet,akkor egy csajnak is ugyanúgy jár.Sőt,nekem kifejezetten bejönnek a "csak úgy kefélő" lányok,és igen,én sem vetem meg ezt.Amikor csak lehet bátorítom a csajokat erre.Csakazértis,ha már Mo 95%-a prűd mint az állat.Úgyhogy laza sunák lehet írni,ha egy laza taggal akartok csevegni,vagy kérdésetek van ;) :P Nekem egyedül az k.rva meg rib.nc,aki behívatja magát a lúzerekkel a discoban,aztán lécel :D Meg persze aki ezen "foglalkozást" üzi.
2011. febr. 17. 01:43
 25/30 anonim ***** válasza:
De ezt ki találta ki, hogy a férfiaknál menő, ha minél több nővel fekszik le? Hogy lenne már nekik jobban szabad, mint a nőknek? Ez egyszerűen nem így van. Én személy szerint még nem is láttam olyat, hogy egy srác vagánykodik a haveroknak, hogy hány csajjal feküdt le.
2011. febr. 17. 02:02
 26/30 anonim ***** válasza:

Wyatt5555

Én is ugyanígy gondolom és én is férfi vagyok. Már régen rájöttem, hogy ezzel a magatartással csak magunk alatt vágjuk a fát. Épp ezért, amikor csak tehetem, éreztetem a csajokkal, hogy egyáltalán nem ítélem el az élvezetből szexelő lányokat. Egyébként érdekes módon pont nem a férfiak, hanem a nők kérdezték meg tőlem utána, hogy "te hülye vagy?" Szóval nemcsak a férfiak, hanem a nők előítéleteivel is meg kell küzdenie a lánynak. De azt mondom, ne adjuk fel és a kitartó munkát előbb-utóbb siekr fogja koronázni.

2011. febr. 17. 12:43
 27/30 anonim ***** válasza:
jól írja az egyik előző: KI TALÁLTA KI azt hogy nálunk férfiaknál ez menő lenne? soha nem dicsekedtem ezzel és nem is hallottam senkit aki dicsekedett volna. Sem férfinél, sem nőnél, nem menő....csak ugye fura pszichológiája van ennek, a fejlett erkölcsiséghez felnőni egyesek nem tudnak, ezért inkább a többit húzzák le, ahelyett hogy ők maguk próbálnának felnőni. Aztán most nevezhettek prűdnek, sátánnak, Hitlernek, nem hat meg...
2011. febr. 17. 12:47
 28/30 anonim ***** válasza:
Utolsónak:ez nem pszichológia,ez magyarország.. A magyar az egyetlen nép amelyik mindíg lehúzza saját magát.Jól példázza ezt az a vicc mikor a pokolban van 3 üst,tele emberekkel és hitler megy körbe és a 3.nál mondja az ördög ide nem kellenek őrök,itt ha vki kiakar mászni a többi visszahúzza.Nincs még egy ennyire irígy és szemét nemzet másik.És ezt tapasztalatból mondom,én éltem skóciában.Szerettem azt a helyet,mivel ott az akkora a "ku.rvulás" hogy a 35 éves nő követte a discobol kilépő kb 20-24 éves srácot,ha az megállt,emezis,szoval mint a kutya.Ott ennyire ez megy. :) A magyar ha lát egy csajt aki 1 év alatt lefekszik 3 komoly kapcsolatba az hülye kur.va.Hát gratulálok... A másik meg,amitől fulladozok már az a hihetetlen álszentség,és mindenki annyira prűd.Még a csajokat meg is érteném,de a srácok is,ami azért már gáz!Itt is megfigyelhető:ha egy csaj csak kérdez a masztiról vagy a csakdugásról,már egyből 9 tag leoltja.Szánalom az egész ország ebből a szempontból.Skóciában ez nyiltan megy,és ott nincs k.rvázás..érdekes.. :P
2011. febr. 17. 18:01
 29/30 anonim ***** válasza:
Szóval kedves kérdező ha televan a puncid jelzem,tudsz pü-t írni. ;) :P
2011. febr. 17. 18:02
 30/30 anonim ***** válasza:

Wyatt, köszi!

Amint lesz pénzem, megyek Skóciába!:)

2011. febr. 17. 18:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!