Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudom "normálisan"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom "normálisan" kielégíteni a barátnőmet?

Figyelt kérdés

A problémám a következő: a barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt. Mindketten nagyon szeretjük egymást, és kb mindent meg is tudunk beszélni. A gond az, hogy eddig csak kézzel és szájjal sikerült kielégítenem...és ez őt nagyon zavarja. (Teszem hozzá engem is) Eleinte korai magömlésem volt, de mára már nincs ez a probléma, addig bírom ameddig akarom, azonban még soha nem sikerült aktus közben orgazmust okoznom neki. Ő azt hajtogatja, hogy nem velem van a gond, hanem vele....azt mondja kíván, és eszébe se jutna mással szexelni...az a baj, hogy látom rajta h ezen rágódik, már maikor nekiállunk a dolognak, h úgysem fog sikerülni. Nem arról vant ehát szó, h egyáltalán nincs orgazmusa, hanem arról, h aktus közben nem megy. Mielőtt én elélveznék vagy utána mindig "megoldom" neki kézzel/szájjal, de ez mégsem ugyanaz...

Én nagyon igénylem a szexet, és ő soha nem utasít vissza, de én azt szeretném, ha ő is ugyanannyira élvezné. Teljesen türelmes vagyok, megteszek mindent amit tudok, de félek, hogy erre rámehet a kapcsolatunk is...biztos vagyok benne, h valami "lelki" oka van az egésznek, de ő azt mondja h nem tudja mi...aki volt már hasonló helyzetben, tudna valamit mondani?

Ja és még egy konkrét kérdés lányoktól: más érzés az orgazmus aktus közben, mint orális/kézzel? (nem a csikló ill hüvelyi orgazmus közötti különbségre gondolok)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. febr. 13. 23:19
1 2
 1/13 tsz-tag ***** válasza:
kuki nem lötyög a puniba? az is gond lehet
2011. febr. 13. 23:24
 2/13 A kérdező kommentje:
nincs ilyen gond...
2011. febr. 13. 23:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Próbáld újabb pózokban. Nekünk fél év után sikerült kísérletezés közben, többször is. :)
2011. febr. 13. 23:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Ő hibája nem a tiéd. Ha élvezni akar neki is tennie kell érte.
2011. febr. 13. 23:43
 5/13 A kérdező kommentje:
Megtesz mindent úgy érzem.
2011. febr. 13. 23:48
 6/13 anonim ***** válasza:
Aki azt írta a lány hibája,az egy tudatlan paraszt.Lehet,hogy nem képes hüvelyi orgazmusra.Az ujjaddal sem biztos,hogy 100%osan kielégíted.A legtöbb nő csak csiklón át tud elélvezni,azt is persze csak akkor ha tudja a pasi,hogyan kell.Szerencsére te tudod.
2011. febr. 13. 23:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Rengeteg nőnek sosem lesz hüvelyi orgazmusa. :((((
2011. febr. 13. 23:54
 8/13 A kérdező kommentje:
de én ezt nem tudom megérteni...szeretjük egymást, kívánjuk egymást, nem is az van h gyorsan elélvezek aztán enm foglalkozok vele...beszélünk iss a problémáról, csak van valami megoldás:S
2011. febr. 14. 00:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha nem képes a hüvelyi orgazmusra,akkor nem sok megoldás van.A barátnődnek mia véleménye erről?Ki van akadva nagyon?Tudja egyáltalán,hogy létezik ilyen?Mármint hogy nem mindenki képes a hüvelyi orgazmusra?Talán ha erősítené a nunit.Tornáztathatná,vagy vegyél neki gésa golyókat.De minden kép említsd amit már mondtunk,lehet nem tudja.
2011. febr. 14. 00:19
 10/13 A kérdező kommentje:
saját magára van kiakadva, nem rám... ne értek hozzá, de én úgy érzem, h rohadtul erős a hüvelyizomzata:D bármikor képes összehúzni, akár annyira is h nekem már fájjon. Nem tudom h tud-e róla h nem midenki képes rá...az sincs h nem elégül ki, mert meg tudom oldani. A fő probléma h "normális" módon is szeretné, ami egyelőre nem megy, pedig próbálkozunk ezerrel
2011. febr. 14. 00:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!