Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék utalni rá hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék utalni rá hogy szeretném ha megtenné?

Figyelt kérdés
A barátommal már lassan 2 éve együtt vagyunk, és én nemrégiben kielégítettem orálisan. Láttam rajta, hogy élvezte, de ő valahogy nem hajlik afelé hogy viszonozza. Mit csináljak hogy észrevegye, hogy én is szeretném. De kérlek ne írjátok h kérdezzem meg tőle. Szeretném rávezetni. De mégis hogy csináljam? :) köszönöm az értelmes válaszokat előre is :)
2011. febr. 13. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A legegyszerűbb az lenne, ha megmondanád neki finoman, hogy te is vágy az orális szexre.

De ha ez túl kellemetlen, akkor előjáték közben, ha ő van felül, és éppen a hasad tájékán puszilgat, akkor egy picit mozog úgy, h rájöjjön mit is szeretnél, esetleg a fejét finoman told lejebb...v csináljátok 69 pózban, és akkor mindketten kaptok és adtok, szerintem az nagyon jó dolog.:)

De ha valami miatt nem akarja, esetleg előzőleg rossz tapasztalat v akármi, akkor beszéljétek meg.

Esetleg kérdezd meg, h milyen intim fazon jön be neki, mit szeretne.

2011. febr. 13. 22:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Félhomály a szobában halk zene kulcsra zárt ajtó.Apránként lekerülő ruha,tipi-tapi csók,aztán kezd el levezetni a fejét abba az irányba,Akár mutathatod is hová kéred a puszit.Először a nyakadra aztán a melledre aztán a hasadra,aztán a puncidra.Ha odaért fogj rá a fejére,hogy ne tudjon megszökni.

Viszont ha kitalál bármilyen kifogást,hogy ezért nem szeretné vagy azért,akkor önző majom,dobd ki.

De azért Én sok sikert kívánok.

2011. febr. 13. 22:38
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha a barátod magától nem jön rá, akkor elég szánalmas alak.

Javaslom: ha legközelebb csinálod neki, hagyd félbe a dolgot ;)

24/f

2011. febr. 13. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
Nem csak arra van szád, hogy szopj...
2011. febr. 13. 23:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Ülj rá a szájára!:)

De nem tudom, ha ketten szeretkeznek, és az ember korbesimogatja, korbenyalogatja a masik testét tetotol talpig, akkor hogyhogy pont a nemi szervek maradnak ki?....

2011. febr. 14. 04:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, mondd meg neki, hogy nem úgy van az, hogy te csinállod neki, ő meg semmi, nem is viszonozza. Ezt meg kell beszélni, mert a szex (és a petting) a KÖLCSÖNÖS ÖRÖMSZERZÉSRŐL szól.
2011. márc. 1. 18:17
 7/10 anonim válasza:

22:40 ez jóó :D hatásos lehet :D

am meg ha 2 éve együtt vagytok és még nem nyúlt hozzád, akkor az elég gáz XD

2011. márc. 1. 18:31
 8/10 IQnindzsa ***** válasza:
Ha a cicidet meg szokta puszilni (mert remélem legalább azt megteszi) akkor kezdd el lefele tolni a fejét amikor felfele jönne... Így nem kell mondani semmit és valószínűleg érteni fog belőle.
2011. márc. 1. 19:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Atya ég... 2 éve ?? :) És még nem volt semmi puncinyalás, semmi szex? 2 év után tényleg már nem rávezetgetni kell... A fiúk amúgy is jobban szeretik, ha hagyod a célozgatást, és megmondod kerek perec a dolgokat... :) persze finoman, és kedvesen...:)
2011. márc. 1. 19:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Amikor délutáni csendespihenőn alszik, térdelj fölé bugyi nélkül, tegnap esti fürdéssel, hogy finom punci illatod legyen, aztán úgy ébreszd, fel, hogy a puncidat az arcába simogatod.

Ha felébred és kiborul, hülye lesz, vagy nem tetszik neki, azonnal dobd! Ugyanis akkor ő nem törődik veled. Mert ha annyira ostoba hogy nem tud értékelni egy ilyen isteni felkínálkozást, és nem áll neki azonnal nyalni, akkor amúgyis egy pö.cs!

Hozzáteszem, ha nekem csinálnál ilyent, én odáig lennék tőle! ;)

2011. márc. 2. 00:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!