Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti hogy reagálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy reagálnátok arra, ha a padtársatoknak állna?

Figyelt kérdés
Szituáció:ülök és egyszer csak merevedik.Ti hogy reagálnátok rá ha észrevennétek??A jó isten "sajnos" jókora szerszámmal ajándékozott meg,de mint az természetes néha megmerevedik.Egyik osztálytársam aki mellettem ült(természetes lány) észrevette és egész órán bámulta.Nekem elég cikis volt a helyzet.Ti hogy reagálnátok arra ha a padtársatoknak merevedne?
2011. febr. 13. 21:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
szólj a tanárnak hogy szexuálisan zaklatnak
2011. febr. 13. 21:48
 2/23 anonim ***** válasza:
88%
Ráb...sznék a tolltartómmal! :D
2011. febr. 13. 21:51
 3/23 A kérdező kommentje:
Hüje!!Direkt pontos j-vel!!Fiú vagyok.Örülök annak,hogy a csaj nézi,de a többiek meg azt kérdezgetik,hogy mit néz.
2011. febr. 13. 21:52
 4/23 anonim ***** válasza:
80%
Én nem nő vagyok de egyszer az osztálytársnőm elmondta, jót szokott mosolyogni azon ahogyan ilyenkor a srácok feszengenek. Amúgy valószínüleg azért nézte mert tetszett neki.
2011. febr. 13. 22:01
 5/23 anonim ***** válasza:
79%
Második válaszoló... ez fájt.. xD
2011. febr. 13. 22:03
 6/23 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen idősen azért ha tetszik a srác elgondolkodnék egy-két dolgon. Amúgy főleg cikinek érezném és próbálnám elfordítani a fejem.
2011. febr. 13. 22:06
 7/23 anonim ***** válasza:
82%

Elkezdeném kiszabadítani a kis huncutkát:D

Na jó nem...lehet azért nézte mert még nem látott ilyet, vagy már ott tartott hogy szemmelverte....

2011. febr. 13. 22:19
 8/23 anonim ***** válasza:
80%
volt ilyen általánosban még, h a padtársamnak (fiú) állt, de mi csak nevettünk és ő is viccesen fogta fel. persze nem gúnyosan nevettünk, és ez segített neki is, h ne úgy érezze, h "beégett".
2011. febr. 13. 23:10
 9/23 anonim ***** válasza:
72%
Én nem bírnám megálni hogy ne fogjam meg a fütykösét :P ne izgassatoook
2011. febr. 13. 23:39
 10/23 anonim ***** válasza:
82%
Vedd elő és mutasd meg a Tanárnőnek! Ő majd tudja mit kell vele csinálni. (Úgyis mindig azt mondják hogy hozzám bátran fordulhatsz bármivel) :D
2011. febr. 14. 00:08
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!