Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek be kéne tiltani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Turbocharger kérdése:

Szerintetek be kéne tiltani a legalis prostikat?

Figyelt kérdés
Sajnos ilyen is létezik.
2011. febr. 13. 19:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Utolso ugy beszelsz mint ha te is prosti lennel. XD
2011. febr. 13. 21:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ha betiltjuk a prostitúciót, akkor magától el fog tűnni? Azzal csak azt érnék el, hogy az eddig se szabályozható probléma még szabályozhatatlanabb lenne. Ha illegális lenne, nem lennének türelmi zónák, tehát iskolák, temlpomok mellé is odaállhatnának a rosszlányok, hiszen akkor már mindegy...
2011. febr. 13. 21:29
 13/17 anonim ***** válasza:
A prostitúciót nem lehet csak úgy megfékezni, mindig fognak találni kiskapukat, hogy űzzék az ipart. Mellesleg szerintem ritka az a prosti, aki gumi nélkül csinálná, legalábbis az olyan akihez lakásra kell menni. az útszélit lehet, hogy rá lehet hamarabb szedni a gumi nélküli együttlétre, de abban sem vagyok biztos. Bocs, ha hülyeséget írtam.
2011. febr. 13. 22:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező mintha 10 éves lennél. :S

Nem csak a prostik terjesztenek betegségeket hanem rengeteg túlságosan szexuálisan aktív ember. Az AIDS-et sem főleg a prostik terjesztik, hanem akkor már inkább a melegek.

2011. febr. 13. 22:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem úgy beszélek, mintha én is úgy lennék, hanem úgy, mintha nem tizenöt éves lennék és nem csak az orromig látnék el.
2011. febr. 14. 06:15
 16/17 anonim ***** válasza:

A legális prostik nem terjesztenek HIV-et.

Azért legálisak. Ők rendszeresen járnak orvoshoz is: a saját érdekükben, de a munkaadójuk is kötelezi őket.

Ha betiltod, 99%-uk átmegy illegalitásba, és utána már nem lesz normális helye (marad az utcasarok), sem orvosa (marad a strici, mert az viszont lesz akkor is, ha idáig nem volt).

Ezen kívül ők adóznak is, mint minden legális dolgozó.

És nem kötelező látogatni őket.

Inkább az illegálisat kellene fülön csípni.

2011. febr. 14. 10:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Te nagyon hülye vagy!

Legális prostihoz csak akkor mehetsz ha viszel HIV tesztet (vagy ott végzik el - nem tudom pontosan).

Ami legális az biztonságos.

Nem gondoltál bele?

2011. márc. 9. 21:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!