Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti már létesítettetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti már létesítettetek orális kapcsolatot fiúkkal? Ha igen, akkor csak passzív, vagy aktív résztvevők voltatok?

Figyelt kérdés
Én nagyon kíváncsi lennék rá, hogy milyen lehet, mert azt mondják, egy fiú sokkal jobban csinálja, mert ugye tudja, hogy mi a jó egy fiúnak. Szívesen kipróbálnám mindkét oldalt. Ha tudtok, légyszi segítsetek! Normális kommenteket várok!
2011. febr. 13. 19:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%
Homokos.
2011. febr. 13. 19:59
 2/18 Animefan25 válasza:
100%
én tapasztalatból nem tudok válaszolni de ésszerű hogy egy fiu jobban tudja mi a jó mint egy lány... viszont kell egykis ferde hajlam h ezt egy ember kibírja
2011. febr. 13. 20:03
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
keress egy meleget és próbáljátok ki! ;)
2011. febr. 13. 20:07
 4/18 anonim ***** válasza:
Menj el Olaszországba! Ott úgyis sok a langyos.
2011. febr. 13. 21:21
 5/18 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy értelmes kommenteket kértem.... -.-'
2011. febr. 13. 21:24
 6/18 anonim ***** válasza:
Értelmetlen kérdésre értelmes választ vársz?
2011. febr. 13. 21:25
 7/18 anonim válasza:
72%

Nem értem, miért nem tudtok értelmes választ adni????

Amúgy szerintem csak úgy érezheted, ha kipróbálod.

Ha a lányoknak mondják, hogy "ennyi még belefér... ez csak kíváncsiság" nem értem, hogy miért nem szabadna a fiúknak is!!!

Jah és lelhet, hogy baj de lány vagyok, remélem segítettem:s

2011. febr. 13. 22:13
 8/18 anonim ***** válasza:

"Ha a lányoknak mondják, hogy "ennyi még belefér... ez csak kíváncsiság" nem értem, hogy miért nem szabadna a fiúknak is!!!"

A lányok jobban csinálják.

2011. febr. 13. 22:16
 9/18 A kérdező kommentje:

Nem érzem értelmetlennek a kérdésemet, de ha te igen, akkor nem értem, hogy miért válaszoltál rá... Nyilván felkeltette a fantáziádat valamilyen szinten, ha már vetted a fáradtságot, hogy nem is egy kommentet hagytál itt nekem...

22:13

Köszi szépen, és nem gond, hogy lány vagy! :))

2011. febr. 13. 22:20
 10/18 anonim ***** válasza:

Engem az se érdekelne, ha bármelyik fiú jobban csinálná bármelyik lánynál, én akkor is maradnék a csajoknál.

25/F

2011. febr. 14. 01:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!