Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a férj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsigaby kérdése:

Miért van az hogy a férj minden este akarja, és a nő, nem mindig?

Figyelt kérdés
Tehát, én mindig, minden prcben tudnám csinálni a feleségem meg mikor milyen ing van rajta.
2011. febr. 13. 19:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

talán azért mert terhes

/feleség/

2011. febr. 14. 06:48
 12/17 anonim ***** válasza:

...és te ténleg azér veszel feleségül egy nőt mert terhes?...ez tiszteletre méltó,de ha nincs a szerelem csak a sexuális vonzalom akkor válljatok el,magyarázd el neki mi a helyzet,jobb lenne mind2ötöknek...nkd mert ha megkapod azt akibe majd szerelmes leszel nem kell parázz h nem lehet a tiéd,neki meg azért mert rátalálhat arra aki szerelemből szereti,nem vágyakozásból

ha meg valamit félre értettem,és szerelem is van akkor bocsi

2011. febr. 14. 08:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Ne harizz de kicsit félre értettél, nálunk a szerelem 7 éve megvan. És a férjem kérdezte hogy miért van az h ő szinte mindig kívánja, de én nem, és erre irtam h terhes. lehet mostanában, azért nem megy úgy. szóval nem azért vett el mert terhes lettem tőle! Félreértettél!!
2011. febr. 14. 19:17
 14/17 anonim ***** válasza:
jah értem...bocsi h félre értettem a dolgot,ám ebben az esetben a férj kéne eleget tegyen h a feleség kivánja...vélleményem szerint,vagy egyszerűen elfogadja:)
2011. febr. 14. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez nemek is félreérthető volt.

Házimunkát hogyan, milyen arányban szoktátok megosztani? Én úgy látom, és sokak tapasztalata ezt igazolja, hogy ennek igenis szerepe van abban,hogy este van-e szex.

2011. febr. 15. 11:04
 16/17 anonim ***** válasza:
nemek= nekem
2011. febr. 15. 11:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Kösszke a véleményeket! Általában szokott segíteni, ha itthol van, ha dolgozik akkor nem is várom el tőle. Amugy lehet sztem még azért is mert túl sok teher szorul rám amit ő nem mindig vesz figyelembe,pl: most ha minden igaz ikreket várok tőle, meg a rendszeres rosszullétek, amire ő már azt hiszi, hogy csak mondom, de nem , mert mikor az ágyban alapból lefekszem akkor hányinger és szédülés fog el, de minden este. de ő azt hiszi csak mondom. azt kivánom egyszer csak egyszer adja meg a jó isten, hogy vigyen végig egy terhességet, mert nem mindegyik férfi vszi figyelembe, hogy ez mekkora súly 9 hónapig, de ennek ellenére a világon mindennél jobban szeretem még akkor is ha nem minden esetben csak engem néz
2011. febr. 15. 14:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!