Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit érez a két nem a szeretkez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érez a két nem a szeretkezés közben?

Figyelt kérdés

Mit érez a férfi,milyen érzés,amikor a péniszét a hüvelybe dugja,és mit érez ugyanekkor a nő?

Főleg ott alul érdekel.

Fiúk,hova szeretitek leginkább dugni?

Szájba,hüvelybe,fenékbe?

Ti lányok,melyik lehetőséget szeretitek?

Mindkét nem válaszait várom!

2011. febr. 13. 18:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát mit érzek.Ha nem lenne jó senki sem csinálná. Szexuális izgalmat és fokozódó ingereket. L
2011. febr. 13. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Érdekes szinesztézia lenne ha le tudnám írni hogy milyen érzés. Olyan mint ha megkérnének ,hogy rajzoljam le Beethoven 5. szimfóniáját.
2011. febr. 13. 18:38
 3/7 gabriell88 ***** válasza:
többféle ízesítés van...ananász, banán.. de személy szerint a vegyes gyümölcsöset szeretem-.-
2011. febr. 13. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Van ugye a vérfütyi mega húsfütyi. A vérfutyi az a kis fitos, de könyebben és keményebbre merevedő, na, én azt szeretm, megmondom miert. Mert az nagyon kemény, és azt érzem. A húsfütyi nagyobb, de hiába, mert nem olyan kemény, és azt nem érzem.

Van a huvely mélyén egy boldogságpont, ha azt megnyomják, kirepulok a testembol. Jo esetben mar korabban is, tehat mire aktusra kerul a sor, mar regen nem észlelem, hol vegzodik az en testem, es hol kezdődik az Övé.

Ez olyan isteni egységélmény, a SZERETET élménye, teljes észvesztett állapot.

Néha energiákat is érzek, a legfinomabb az volt, hogy egyszer éreztem egy kis energiakigyocskát folszaladni a gerincem mellett korbe-korbe, mint a villam, és az egyuttlét után ez még napokon át tobbszor spontan megtortent.

:)

2011. febr. 14. 05:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja, es hogy a 3-bol melyik, arra elfelejtettem valaszolni.

Hát miutan a puncimban van a boldogsagpont, az a vegcel.:)

De erdekel az analis szex aktivan is es passzivan is, csak még nem volt ra alkalmam, mert ugy altalaban nemigen van alkalmam a testi szerelemre, de nagyon szeretném minden formáját, csak meglegyen a viszonzott vágy, nyugi legyen korulottunk, tisztasag, kikapcsolhasson az agyunk, és meg lehessen élni zavartalanul, ami amugy is magatol lezajlik (amiket az elozo hozzaszolasomban leirtam).

Ami a szájat illeti: az egesz szexualis vágyakozás nalam az "ugy-szeretlek-majd-megeszlek"-állapot folyománya, és elobb arra vagyom, hogy simogathassam, masszirozhassam, fésulgethessem, vegigzsagolgathassam, vegignyalogathassam, vegigharapdalhassam, vegigsimogathassam, fogdoshassam, markolaszhassam a testét. Ekozben jon meg az aktusra valo vagyakozas, de az mar csak hab a tortan. A torta eszegetesebol meg miert pont a legkedvesebb, legizgalmasabb részt, a nemi szervet hagynám ki? De azt nem ertem, amikor emberek nem csokolgatják egymast, hogy akkor hogy jon képbe az "orális szex". Az igy elszeparalva a teljes szeretkezestol nagyon ertelmetlen, ostoba dolognak tunik nekem.

2011. febr. 14. 05:34
 6/7 A kérdező kommentje:

Az ucsó és ucsó előtti nagyon korrekt válaszok voltak!

Köszi!

2011. febr. 14. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Szivesen. (35/L)
2011. febr. 15. 21:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!