Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orális vagy anális szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szyszkó kérdése:

Orális vagy anális szex?

Figyelt kérdés
méket szeretitek jobban??
2011. febr. 13. 15:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Próbáld ki és megtudod....

Kérdésre válaszolva: egyik se jön be.

2011. febr. 13. 16:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, dugjál a seggedbe egy jó nagy műbrokit :D
2011. febr. 13. 16:06
 13/22 A kérdező kommentje:
KÖSZI DE KIHAGYNÁM!
2011. febr. 13. 16:09
 14/22 anonim ***** válasza:
hogy miért? azért mert tényleg :D de nem olyan vészes mint ahogy egyesek hiszik...
2011. febr. 13. 16:49
 15/22 anonim ***** válasza:

Pròbàlkoztunk vele a pàrommal, azt hittem,h kiugrik a szemem annyira fàjt.

15:44voltam.

2011. febr. 13. 17:02
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
Te kihagyod? De csajnak a seggébe dugdosnád a farkadat?
2011. febr. 13. 18:01
 17/22 anonim ***** válasza:
57%

jah,basszus,szerinted a lánynak más a segge?!?!

neki nem fáj,ha beled*gnak egy faszt?!

ugyanolyan a végbélnyílása mint egy férfinak,és ugyanannyira élvezetes,szóval nem tudom mit kell ezt erőltetni,és

miért lepődtök meg amikor egy lány azt mondja,hogy nem.

azért nem,mert te sem akarnád hogy seggbe dugjanak,ahogy egy átlagos nő sem!!!

Elnézést a csúnya vélemény nyilvánításomért,ezt egyszerüen nem tudtam szépen leírni..ezek a kérdések:hogy,miért nem akarod az anált?!Na...komolyan...mintha a nőknek az is erre lenne rendeltetve....

2011. febr. 13. 18:26
 18/22 anonim ***** válasza:
61%

Én engedtem a férjemnek (még kb 3 éve)... és mit ne mondjak, áldom azt a napot, mert egyszerűen nagyszerű élvezetet nyújt, mármint az anál! :)

Szerintem ezt mindenki tudná élvezni, csak éppen rengeteg előkészület, előjáték, és nyugalom kell hozzá. Úgy nem fáj, sőt.... ;)

És csajok higyétek el, megéri a sok fáradtságot (mármint a beöntés, meg a nagyon-nagyon hosszú előjáték), mert ha jól csinálják, akkor iszonyat nagy orgazmusban lehet részetek. :)

Előzö barátommal (férjem előtt csak egy barátom volt)

nem próbáltam volna ki, nem tudom miért, de ő biztos, hogy nem csinálta volna ilyen jól! Ehhez meg kell találni az igazit... :D Legalább is nekem, biztos, hogy így volt a tökéletes.

2011. febr. 13. 18:53
 19/22 anonim ***** válasza:
Na,hát ez az,hogy olyannal szabad csak,akiben megbízol,és akit nagyon szeretsz...olyannak talán én is megengedném.
2011. febr. 13. 18:58
 20/22 anonim ***** válasza:
61%

Én szeretem mindkettőt. Ha mindenáron választani kéne, akkor valószínűleg az orálisra szavaznék, mivel az gyakoribb és egyszerűbb nekifogni, így rosszabb lenne lemondani róla. De a legjobb akkor is, ha előfordul mindkettő egészséges gyakorisággal. ;)

25/F

2011. febr. 14. 01:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!