Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így? Kezdem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így? Kezdem elveszteni a türelmemet. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Én 18 éves fiú vagyok, és van egy 17 éves barátnőm. Kicsivel több mint 3 hónapja vagyunk együtt, a lány még szűz. Egy iskolába járunk, így nap mint nap találkozunk, viszont se suli után, se hétvégén nem ér rá, mert általában vagy családi programja van, vagy pedig barátnőivel van. Jó ideje ismerjük már egymást, kb. 2 éve. Mivel ritkán találkozunk, természetesen éltem a gyanúperrel, hogy nem igazán szeret, sőt talán szakítani fogunk. Volt olyan, hogy egy közös délutánt lemondott, mert a barátnőivel volt. Erre, mivel éppen úgy alakult, egy lány barátommal töltöttem a délutánt, amin ő teljesen kibukott, illetve minden közelebbi lány barátomra féltékeny, amit nem vall be, csak "nem szereti őket". A testiség teljesen hiányzik a kapcsolatunkból, pedig már volt olyan, hogy meghívott magához, ott is aludtam, de ahogy közeledtem volna, erősen éreztette, hogy nincs kedve semmi ilyen jellegű "elfoglaltsághoz"... Idáig, a 3 hónap alatt egyszer volt olyan, hogy én okoztam neki örömöt, kézzel, ezen felül semmi sem történt. Közben szerinte nagy lépés az is, hogy hagyja magát megcsókolni a suliban. A szexről pedig azt mondja, hogy addig nem lesz semmi sem, ameddig nem áll be egy "egyensúly" a kapcsolatunkban, nem fogunk sohasem összekapni semmin, stb., viszont szerintem ez kb. lehetetlen, kis veszekedések minden kapcsolatban vannak. Elvileg szeret, mondja is, de... nekem ez kevés. Többször megbeszéltük, átbeszéltük a dolgot, hogy nekem kevés ahogy kimutatja az érzéseit. Erre védekezés gyanánt azt mondta, hogy ő ilyen, nem tudja kimutatni az érzéseit, az apja is ilyen. Viszont azóta kicsit többet bújik hozzám, ami számomra nagyon fontos és jól is esik nekem.

Viszont a szexet még mindig teljesen tabuként kezeli, ha egy héten pl. kétszer említem neki, hogy mi lenne ha átjönne hozzám hétvégén, és itt aludna... és csak addig mennénk ameddig ő szeretné, akkor már nyomulok és sokkolom a témával és be fog sokalni, ha ennyit emlegetem a szexet... Nem tudom, mitévő legyek. Van egy másik lány, akivel nagyon jól érzem magam és felőle sokkkkal több érzelmet, érzést érzek, mint a mostani barátnőmtől. Emellett az is a baja, hogy ha nem mondom el a gondokat, hanem csöndben gyűjtöm magamban, ha meg elmondom akkor meg az a baj, hogy "rinyálok"... mégis, normális ez a kapcsolat így? Szerintem 3 hónap után eléggé türelmes voltam, és nem egy 14-15 éves lányról van szó, hanem egy lassan felnőtt nőről.

Vélemény?

Ui.: Bocsi a wall of text-ért :) (és köszönök minden választ / tanácsot)

2011. febr. 13. 15:14
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Oh, és azt kihagytam, hogy azon a bizonyos ottalvós eseményen jó voltam, nedves is volt, ergo nem hiszem, hogy én ott bármit elszúrtam volna. Finom voltam és óvatos.
2011. febr. 13. 15:15
 2/19 A kérdező kommentje:
Illetve szerinte is jól csináltam (bár nincsen viszonyítási alapja)
2011. febr. 13. 15:16
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagytok egymáshoz valók, inkább kezdj a másik lánnyal.

Én amúgy megértem abból a szempontból a barátnődet, hogy nincs igénye a szexre, nem minden lánynak van rá ebben a korban, azt viszont elég kihasználósnak tartom, hogy ő nem okozott neked örömöt, akkor minek fogadta el tőled??

Lehet az is, hogy a mély érzelmek hiányoznak nála irányodban, na, de akkor meg nem kéne a másikat kisajátítani, féltékenykedni.

2011. febr. 13. 15:24
 4/19 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele a dolgot mindenkép úgy csináld hogy hallgasson végig,ha semit sem használ neki akkor sztem szakíts vele és találkozgass azzal a lánnyal akivel jobban érzed magad.
2011. febr. 13. 15:25
 5/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Elég nehéz ügy...a lány vagy a neveltetése miatt ilyen, mármint, hogy kerüli a szexet, vagy esetleg valami trauma érte, nem tudom. Ahogy így ezeket leírtad szerintem kedves és megértő lehetsz, sajnálhatja ha azzal a másik csajjal összejössz (akit említettél). Nos szerintem ez "nem normális" úgyértem, hogy természetes, hogy igényled a szexet, az viszont hogy a lány pedig ennyire nem...hát ezt nem lehet hova tenni, mindenesetre próbálj még vele beszélni, ne a szexet erőltesd hanem próbáld kideríteni, hogy vajon miért kerüli ennyire ezt a dolgot.

Remélem tudtam neked segíteni!

18/L

2011. febr. 13. 15:25
 6/19 anonim ***** válasza:
a másik lány hány éves?
2011. febr. 13. 15:28
 7/19 anonim ***** válasza:

A barátnődnek lehet, hogy valami önbizalomhiánya van, vagy van valami ami őt zavarja, pl úgy érzi, hogy nem mutatsz iránta elég tiszteletet. Én az ő helyében azt hinném, hogy úgy nézel rá, mint egy k.. 13 évesre. Valakinek elég 2 hét együtt járás, valakinek meg 1 év .

Nem értem miért kellene elsietnetek ezt. Vagy te is elgondolkozhatnál azon, hogy te mit érzel iránta, ha már egy másik lányon gondolkozol.

2011. febr. 13. 15:29
 8/19 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Elsietni? Szerintem két, lassan felnőtt ember esetében 3 hónapnak (és két éves ismerettségnek) elégnek kéne lennie ahhoz, hogy kialakuljon egy megfelelő bizalmas kapcsolat. Tisztelem, szeret(t)em. De amikor az ember egy kapcsolatban teljesen magát adja, és bele is teszi mindenét, amit csak tud, a másik meg így, ilyen passzívan viselkedik, azzal egy idő után elfogy az emberből az érzés. Dicsérem, bókolok neki, stb. Illetve, mint ahogy mondtam, nem a szexre vágyok azonnal. Elég a petting is, bőven. Egyenlőre. Csak érezzem, hogy vonzódik hozzám.
2011. febr. 13. 15:34
 9/19 A kérdező kommentje:
Érezzem, hogy akarja, hogy én érintsem az ő testét, ő pedig az enyémet... nem hiszem, hogy ez ilyen nagy kérés lenne.
2011. febr. 13. 15:35
 10/19 A kérdező kommentje:
Seeker, a másik lány fél évvel fiatalabb mint a mostani. Illetve a másik lánnyal egy közös, több emberes program alkalmával találkoztam (ahova azért mentem el, mert a barátnőm nem ért rá -megint-), és sokkal több energia, meg boldogság szorult ebbe a lányba.
2011. febr. 13. 15:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!