Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ciki lesz így zuhanyozni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lesz így zuhanyozni a többiek előtt?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és a múlt héten beiratkoztam foci edzésre. Edzés után le lehet zuhanyozni mindenkinek, olyanok a zuhanyzók, hogy nincs elválasztó fal, hanem egymás mellett van 10 zuhanyzó, és hát mindenki lát mindent. Én körül vagyok metélve, mert kiskoromban fitymaszűkületem volt. Nem fognak emiatt kinevetni, vagy cikizni?
2011. febr. 13. 14:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
62%
Aki emiatt kinevet, kicikiz téged, az nem normális!
2011. febr. 13. 14:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, ha normálissak. F.
2011. febr. 13. 14:34
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

nem tehetsz te róla.

miért lenne baj?

2011. febr. 13. 14:36
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
nem
2011. febr. 13. 14:36
 5/15 anonim ***** válasza:

Hát amilyen focista társaságokat én ismerek mondjuk lehet hogy elsőre lezsidóznak meg ilyenek :S. Kevés a jó indulatú ember ezen a földön ,de ha normálisak akkor nem valószínű.

18/F

2011. febr. 13. 14:38
 6/15 anonim válasza:
76%
Ha normálisak nem fognak cikizni,amúgy is minek nézik a másik farkát?:O
2011. febr. 13. 14:47
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok fiú, de nem hiszem, hogy a fiúk egymás farkát nézegetnék. Ha valaki mégis beszólna, kérdezd meg, hogy miért nézi. Hátha ettől befogja.

23/l

2011. febr. 13. 14:56
 8/15 anonim ***** válasza:

Egyetertek a 14:38-as hozzaszoloval: az emberek eleg hulyek tudnak lenni es kulonosen a te korodban a sracok eloszeretettel cikizik egymast minden hulyesegert! Szoval lehet, hogy elso alkalommal szamithatsz beszolasokra, de az a lenyeg, hogy ne vedd magadra, ne foglalkozz vele, sot akar elore keszulhetsz is valami frappans visszavagassal, ahogy a 23 eves lany valaszolo is irta!

Arra figyelj oda, hogy ha azt erzik, hogy teged zavar ez a dolog, akkor tovabb fognak cikizni, viszont ha latjak, hogy teged nem erdekel, amiket mondanak, ugyis meg fogjak unni!

2011. febr. 13. 15:21
 9/15 anonim válasza:
59%
Ha kicikiznek miatta akkor először is bolondak másodszor pedig mond meg nekik hogy "mivan meleg vagy hogy ezt nézed?"
2011. febr. 13. 15:53
 10/15 anonim ***** válasza:

Én is csapatban sportolok, és a tusolóban közösen zuhanyozunk. Egyedül vagyok a körülmetélés témában. Az első pár alkalommal hát persze hogy szóvá tették! Abban a korban mindenkit cikiztek: aki szőrösebb volt, azt azért. Aki alacsony volt, azt azért. Engem a metélt farkam miatt.

Egyszerűen tudj visszavágni: "Az én méretemben nem volt kupak, szóval így hordom!" vagy ami eszedbe jut.

Hosszútávon nem pálya!

2011. febr. 13. 16:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!