Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nekem a péniszem lankadt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem a péniszem lankadt állapotban 7-8cm hosszú, és a kerülete 9-10cm! Szerintetek ez kicsi vagy egy átlagos?

Figyelt kérdés

elsősorban lányokat kérdeznék, hogy nekik elég lenne e ez a méret, de fiuk is írhatnak!

jah és hogy ezzel a mérettel egyáltalán oda merjek állni egy lány elé?? vagy kiröhögne?

jah és 16 vagyok!

2011. febr. 13. 14:24
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
87%

Már ezerszer lett leírva hogy nem a méret a lényeg, és még fiatal is vagy. Viszont mint valaki akinek kicsivel hasonlóak a méretei azt mondom megértelek. Viszont ha leküzdöd akkor nem lesz belőle probléma, csak próbáld jól csinálni. alapvetően egy csaj nem az alapján áll veled szóba hogy mekkora. Mire oda kerülsz már nem fog számítani. Persze vannak nők akiknek tágabb így őket nehezebb kielégítened. Viszont sokak előnynek tartják a kisebbet mert nagy pénisszel sok póz fájdalmas tud lenni.

20/F

2011. febr. 13. 14:28
 2/40 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindegy, hogy lankadtan mennyi? Pisilni tudsz vele, gondolom. Állva a lényeg, úgy dugod be a lánynak.
2011. febr. 13. 14:43
 3/40 anonim ***** válasza:

Sosem a szerszám méretétől hanem a felhasználójától függ a hatékonysága írtam már ezerszer :D

18/F

2011. febr. 13. 14:52
 4/40 anonim ***** válasza:
27%
Tudod mit, az ciki, hogy méregeted!!!16 évesen odaállsz a tükör elé, és méregeted???Ez égő barátom........
2011. febr. 13. 14:56
 5/40 anonim ***** válasza:

Lankadt állapotban nem érdekes. Ott csak az dől el, hogy befér-e a fürdőgatyádba, vagy nagyobbat kell venned.

Merev állapotban sem lesz sokkal nagyobb, gondolom.

2011. febr. 13. 14:59
 6/40 anonim válasza:
49%

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2011. febr. 13. 15:56
 7/40 anonim ***** válasza:

Szexelni merev penisszel kell, szoval inkabb merev allapotban merd, ha mar egyszer...

Ha eloszor lankadtan latja meg egy lany, akkor lehet, hogy picinek fogja gondolni, de ha tajekozott, akkor tudni fogja, hogy a lankadt meretbol nem lehet kovetkeztetni a merev meretre! Szoval a kerdes az, hogy mekkorara no izgalmi allapotban!

De azt nezve, hogy ebbol a meretbol mar nem is kell tul sokat nonie ahhoz, hogy elerje az atlagos erteket, valoszinuleg nem lesz gond...

2011. febr. 13. 16:18
 8/40 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat, mint sokan mondtátok hogy merev állapotban mérlyem le , majd lemérem és azt is megírom , és akkor eldöntitek h szerintetek elég e??
2011. febr. 13. 17:55
 9/40 A kérdező kommentje:
lemértem, mereven kb.10-10,5cm hosszu, ez elég sztetek??
2011. febr. 14. 17:01
 10/40 anonim ***** válasza:
Hat figyelj, nem fogok hazudni, ez nem eppen a legnagyobb meret! De ha nagyon kedves, udvarias es figyelmes vagy a kiszemelt lannyal es odafigyelsz ra, foglalkozol a lelkevel is, akkor odalesz erted es egyaltalan nem fogja erdekelni! Utana meg jo sokat gyakoroljatok majd es bele fogsz jonni a szexbe!
2011. febr. 14. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!