Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy srác folyton megkeres...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác folyton megkeres azzal h feküdjek le vele abból lehet még kapcsolat?

Figyelt kérdés

Természetesen nemet mondok mindig, bevállalósnak tartom magam de az ilyen dolgokat én inkább kihasználásnak nevezném..ráadásul attól félek ha megtenném utána nem is foglalkozna velem.Ti mit gondoltok erről?Ha egy srác így közeledik felém általában elküldöm a..... de ő más nagyon bejön és ezt leszámítva aranyos is.Mit kellene tennem hogy össze jöjjünk mert én járni szeretnék vele nem szexpartnert..:/

17/L

2011. febr. 13. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

"mert én járni szeretnék vele nem szexpartnert"

Ő meg csak meg akar dugni......

2011. febr. 13. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem. Nem ugyanazt akarjátok.
2011. febr. 13. 11:12
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
igaza van az előttem szoloknak
2011. febr. 13. 12:02
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:S
2011. febr. 13. 12:39
 5/6 anonim válasza:
73%

érdekes hogy ilyet csinál egy "aranyos" fiú...

sajnos úgy van ahogy a fentebb szólók mondják,

de nem tartom kizártnak, hogy ezen lehetne változtatni hosszú barátkozással,

ha látod, hogy kitartó hosszú időn keresztül, akkor lehet megszeretett, ha nem, akkor fel fogja adni és nem ér egy fityinget sem

(bár szerintem ha valaki ilyennel keres fel egy lányt az nem tisztességes)

2011. febr. 13. 12:56
 6/6 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a segítséget
2011. febr. 13. 16:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!