Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen női vágyfokozó szerek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen női vágyfokozó szerek léteznek amitől a bnőm jóval többet akar velem szexelni?

Figyelt kérdés
Konkrétan ilyen folyadék formájú vágykeltőre gondolok amit bele lehet italba csepegtetni. Ha vki használt már ilyet és bevált módszer, akkor az mondja már el mi a neve. Kösz.
2011. febr. 13. 10:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Ha allergiás az összetevőire, meg is ölheted. Sok eszed van! Az nem jutott eszedbe, hogy beszélj vele erről. A párkapcsolatban az emberek kommunikálnak, jó esetben.
2011. febr. 13. 10:15
 2/15 anonim ***** válasza:
33%
szerintem egy gyémántgyűrűvel nagyon tudnád fokozni a vágyait xD
2011. febr. 13. 10:16
 3/15 A kérdező kommentje:
Igen az valószínű a drágább megoldás lenne:D
2011. febr. 13. 10:17
 4/15 PT-Daniel ***** válasza:
55%

Jol ertem, hogy a tudtan kivül be szeretned drogozni a baratnödet, hogy több szexhez juss???

Attol eltekintve, hogy sem a jogi, sem a moralis törvenyeknek nem felel meg, biztos, hogy ezt atgondoltad???

Tipp: Vannak vagyfokozo etelek. Pl. a chilinek van ilyen hatasa. Az mar csak azert is müködik, mert biztosan örül neki es ertekeli, hogy te fözöl neki valamit!

Ha keves neked a szex, tegyel erte! Csabitsd el, lepd meg, stb.

Neked jo az, ha azert kivan, mert begyogyszerezted?

F/26

2011. febr. 13. 10:23
 5/15 A kérdező kommentje:
Végülis igazad van, de akkor mivel csábítsam el ami tuti bejön? Pl. az utóbbi időbe az szokott lenni, hogy a hasára fekszik és elkezdem a hátától kezdve a fenekéig cirógatni. Ezt szereti nagyon, de számomra már kezd egyhangúvá válni, és nem akarom azzal megbántani, hogy esetleg ezt igy elmondom neki. Akkor ha már itt tartunk akkor jöhet egy-két tipp mi az amitől a nő legeslegjobban beindul mindenféle szerek nélkül.
2011. febr. 13. 10:28
 6/15 bix ***** válasza:
69%
úgy várod haza hogy megpakolod a lakást gyertyával, összedobsz valami kaját, kis bor, elviszed valahova randira, gyertyás hátmasszázs, soroljam? a lányokat nem csak megszerezni kell, ha hosszabb távon vagytok együtt újra és újra meghódítani... csináljatok spontán dolgokat. én pl múlt hét szombaton úgy keltem fel hogy öltözés babám indulunk sopronba. miért? nemtom. vonatra fel, ott lehet dumálni is, kicsit akár borozni is:D ahogy megérkeztünk szállás foglalás egy kis hotelben, mászkálás, sok duma, aztán nem volt gond a hétvége többi részével:D
2011. febr. 13. 10:59
 7/15 anonim ***** válasza:
50%

A legjobb vágyfokozó egy nőnek az őt szerető, otthoni munkából a részét kivevő társ. Ha nem olyan fáradt, több idő és kedv marad szexelni. Ez többet ér az egyszeri gyertyafényes vacsoránál -ha a pasi nem a tv előtt döglik, hanem megfogja a porszívót, segít elmosogatni, megfőzni,stb.

Akiket ismerek és így élnek, 5, 10, 20 (!) év után is fogják egymás kezét, csókolóznak az utcán és minden nap szexelnek.

2011. febr. 13. 11:16
 8/15 anonim ***** válasza:

Persze az egyszeri romantikus ötletek is jók, de a hétköznapok minősége még fontosabb.

11.16

2011. febr. 13. 11:17
 9/15 anonim ***** válasza:
enyém is így kezdte, aztán bármit találtam ki nem volt eredménye, hiába szerveztem programot ha nem jött akkor haza amikor számolom, mert épp találkozott osztálytársával meg moziztak meg satöbbi. Aztán kiderül hogy nem is szeret.
2011. febr. 13. 11:39
 10/15 anonim ***** válasza:
SZERELEM?!
2011. febr. 13. 14:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!