Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen vibrátor a legjobb?
úristen...jó lefogtok pontozni...
De mi a ménkünek a nőknek vibrátor?! ezt nem értem...kerestek magatoknak egy jóképü, jófej pasit(megsugom van ilyen, én is közéjük tartozom és van egy több mint 2 éves kapcsolatom már) és együtt kitudtok elégülni, nem kell ilyen 8000 Ft-os vibrátor, tök feleslges...ennyi erővel minden pasi azon gondolkodhatna milyen guminőt vegyen...tök felesleges pénzkidobás!
én úgy hallottam a nagyon olcsó darabok nem igazán minőségiek...én egy bőrhatásút vettem, síkosító használata szükséges hozzá és használat után hintőporral kell kezelni de amúgy semmi baj vele, nekem bevált:) így néz ki [link]
monnyuk én boltban 10ezerért vettem, de nekem megérte, legalább nem vakvásárlás volt:)
Hát én nem élvezném azt a játékot, hoggy a csajom meg én egy fekete vibrivel szorakoznánnk :D ! Sőt az sem igazan tetszene ha csajom elöttem csinálná magának vele...akkormár ott vagyok én csakjobb vagyok mint egy vibri :P !
Amugy én sem értem miért kell egy csajnak vibrátor...annyira idegen dolog, vannak hapsik akikkel össze kell jönni, vagy akkormar ujjal maszturbáljanak az mégiscsak jobb...
22/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!