Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, akad köztetek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy Tesó kérdése:

Lányok, akad köztetek olyan aki szeret análisan kielégíteni pasit? Egyáltalán izgatja ez a fantáziátokat?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 08:28
 1/9 A kérdező kommentje:
ha van itt olyan lány akinek ez bejön, vele szívesen beszélgetnék:)
2011. febr. 13. 08:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Én igen. De a férjem sosem hagyja. Pedig mindig mondom neki, hogy az egy ujj vékonyabb mintha farkam lenne és azt dugnám fel de így sem engedi sajnos. Szerintem izgató igen, hogy én is dughatom és nem csak ö engem. Biztos perverz vagyok :D

Miért kérdezed amúgy?

2011. febr. 13. 08:37
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Nállam még odébb lesz mire ilyeneket csinálok/nem csinálok, de ha az illető megengedi akkor lehet, hogy kipróbálnám. 15/L
2011. febr. 13. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Először a páromnak sem tetszett a dolog, de aztán szépen lassan rávettem a dolgokra, most tartunk ott, hogy 1 ujjam betehetem...

De jutunk még ennél tovább is. :)

Először orál közben simogattam a zacsiját, és elkezdtem szopogatni is, majd a gátja felé haladva, egyre lejjebb csókolgattam.

Utána, már a gátját masszíroztam orál közben, és végül eljutott a célhoz. :D

ELőször csak puszilgatni engedte, aztán már széthúzhattam a fenekét és úgybelenyalhattam amennyire csak akartam.

Mostmár megengedi, hogy becsúsztassam az egyik ujjamat. :)

Szóval, lehet, hogy 1-2 év, és már vehetek egy felcsatolhatót. :)

19/N

2011. febr. 13. 08:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel a dolog, de a barátom elzárkózik minden ilyentől. Megmondtam neki, hogy majd én is akkor engedem popóba, ha ő is. Elvégre a fiúknak is és lányoknak is, az csak kakilásra van kitalálva. Ennyi erővel fiúknak is ugyanúgy fáj, ugyanolyan kellemetlen érzés az elején, mint egy lánynak, és ugyanannyi "joggal" lehet az ő popójukat is izgatni. 21/L
2011. febr. 13. 10:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Wáh, engem is mint fiút rémít ez az opció, de meglep mennyi vad csaj van.
2011. febr. 13. 12:46
 7/9 A kérdező kommentje:

"2"

Mindössze azért kérdeztem, mert nekem nagyon bejön!:)és ahogy látom nektek is.csak sokan ezt máshogy értelmezik, pedig nagyon jó érzés tud lenni mindenki számára.Ha itt találnék olyas valakit, természetesen lány/nő személyében akivel erről lehet beszélni,vagy esetleg tovább is jutni akkor annak nagyon örülnék:)

2011. febr. 13. 14:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. febr. 13. 15:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Kár, hogy az én korábbi barátnőim még a célozgatásokat is rosszul vették. Remélem azért egyszer találkozom egy lánnyal, aki majd meg akar dugni:) Jó tudni, hogy azért van pár ilyen lány, akit ez izgat
2011. febr. 13. 20:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!