Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl hamar feküdtem le vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl hamar feküdtem le vele?

Figyelt kérdés
Három héttel ezelőtt elkezdtünk ismerkedni egy sráccal, tetszettünk egymásnak, minden szuper volt. Eleinte nagyon sokat írogatott, hívogatott, rengeteg ötlettel állt elő, hogy miket lenne jó csinálni együtt, mint például színházba menni stb. Megtervezte a randikat, előre lefixálta az időpontokat, lelkesedett. Aztán lefeküdtem vele kb egy hét után hirtelen felindulásból. Gondolom kár volt, mivel azóta is találkozgatunk, írogatunk, de valahogy megcsappant az érdeklődése, felhív hogy ráérek-e egy óra múlva, semmi terve hogy mit csináljunk...szombat estéken meg nem nagyon ér rá, megy bulizni... Ugye, elcsesztem?? Hagynom kéne?
2011. febr. 13. 00:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
68%
Muszáj ilyenekkel sértegetni egy ismeretlen illetőt, hogy csak úgy kummantott a csávóval hirtelen felindulásból? Honnan veszed, hogy nem volt belé szerelmes? Az alapján, ahogy viselkedett vele a srác eleinte minden oka meg lett volna rá. Aki pedig szerelmes hoz rossz vagy elhamarkodott döntéseket, ez van! (Ráadásul nem csak az, aki szerelmes, de ilyenkor ugye "vak" az ember:).
2011. febr. 13. 00:42
 12/29 anonim ***** válasza:
75%

Nem cseszted el,valószinű erre kellettél neki bocsi,nem sértés akart lenni.

Ha egy pasi tényleg érdeklődik irántad és komoly kapcsolatot akar,akkor tök mindegy mikor jön a szex,kitart melletted,de ha utána lelép akkor nem is akart kapcsolatot.Ne tévesszen meg az,hogy a szex előtt más volt a viselkedése,valószinű erre hajtott csak.

Nekem is volt olyan kapcsolatom ahol hamar jött a szex és mégis 9 éves kapcsolat lett belőle.

2011. febr. 13. 00:42
 13/29 anonim ***** válasza:
56%
Na jó, ő is persze, de hát ki tudja, h mik vtak a szándékai egyébkét, lehet, h tkp, csak ez volt a célja....
2011. febr. 13. 00:43
 14/29 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező!

Mi is akkor tulajdonképpen a porbléma? Hogy nem visz színházba? nem szervez ilyen-olyan programokat? Vagy mit akarsz?

Keres, kezdeményez, találkozni akar veled. Nem lécelt le. Akkor meg mi a probléma?

2011. febr. 13. 00:45
 15/29 A kérdező kommentje:
Igen nem lécelt le, de már nem olyan lelkes, nem olyan figyelmes..
2011. febr. 13. 00:47
 16/29 anonim ***** válasza:
81%

mondd meg neki, h látod, h most már nem nagyon érdekli a dolog, és h megcsappant az érdeklődése, és h talán akkor nem érdemes folytatni...ha van még esély, akkor tiltakozni fog, és utána kitesz magáért...ha nem, hagyd elmenni.sokkal rosszabb, ha sajnálatból, v. mert akar egy jó lányhavert, még utána hívogat, meg találkozgatni akar.

Engem a volt barátom kínzott így (beleestem ebbe a hibába én is)...persze akkor már nem számítottam neki, csak nem akart ő lenni a szemét, bunkó srác... meg kellett neki 1 lelki szemetes, arra jó lettem volna.

fél évig húzta-nyúzta még a dolgot. hidd el, ennél sz*rabb nincs :S

17/29 anonim ***** válasza:
75%

" Aztán lefeküdtem vele kb egy hét után hirtelen felindulásból"

___Aztán lefeküdtem vele kb 1 hét után mert nagyon szerelmes vagyok belé,és örült vágyat éreztem hogy egymáséi lehessünk_____,,,,,nem gondolod hogy van egy kis különbség????

18/29 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy csak ez lett volna a célja, rendes gyerek:-)
2011. febr. 13. 00:48
 19/29 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, hogy én látom rosszul, de szerintem ha valakit tényleg igazán érdekelsz, akkor nem megy tönkre a dolog attól hogy lefekszel vele 1 hét után, sőt talán mg közelebb kerültök tőle egymáshoz. Szal ha a szex után le se toj, akkor szerintem ebből nem lett volna nagy szerelem akkor se ha 3 hónapot vársz mielőtt szexeltek.

Am velem is ez volt nemrég, csak hogy is mondjam, alacsonyabb szinten. Nálunk szex se volt. Csak nagyon erősködött, hogy randizzunk, meg mennyire tetszem neki stb, a randiig írt vagy 15 üzenetet 2 nap alatt, aztán megvolt a randi (amin amúgy még kézfogás se volt csak barátilag dumáltunk). Aztán valahogy elszállt a lelkesedése, pedig állítása szerint nagyon jól érezte magát velem, mégis 1,5 hét alatt úgy sikerült leszervezni egy újabb randit, hogy mivel ő állandóan csak azt mondta hogy menyire szeretne látni, de sose fixáltunk le időpontot, végül én mondtam, hogy ezen a napon ekkor ráérek találkozunk-e. Azt mondta igen, végül 1 órával előtte lemondta... Aztán én mondtam neki hogy hagyjuk egymást lógva.

Szóval van hogy akarnak valamit, megvan aztán szevasz, lehet ez szex vagy csak egy randi, előfordul.

Lépj tovább, sztem meg se érdemel.

2011. febr. 13. 00:49
 20/29 anonim ***** válasza:
78%

Mintha az én pasimat látnám. :( Ha van kedved, írj privit!

Amúgy meg ne emészd magad, te nyilván komolyabban gondoltad vele!

2011. febr. 13. 00:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!