Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tul sokaig tart! Mit tegyek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PT-Daniel kérdése:

Tul sokaig tart! Mit tegyek, hogy mindkettönknek jo legyen? (Reszletek lent)?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy altalaban forditva szokott lenni, de mint ferfi (26 eves) nekem tul sokaig tart, mire a csucsra jutok.

Fantasztikus a szex a kedvesemmel. A gond az, hogy ö egy-ket orgazmus utan mar nagyon erzekeny tud lenni es mivel az atlagosnal egy kicsivel nagyobb merettel rendelkezem egy idö utan erzem rajta, hogy mar csak azert folytatja (legalabbis, amig birja), hogy nekem jo legyen. De en nem szeretnem, hogy neki szenvedes legyen a szeretkezes!

Abszolut kivanom, nemreg jöttünk össze, odaig vagyok erte, vegig elvezem es fel vagyok izgulva... ezen nem mulik. Mit tehetnek azert, hogy hamarabb eljussak a csucsra?

2011. febr. 12. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez tényleg érdekes probléma. Ha már valóban fáj neki folytatni, és nem is arról van szó, hogy csak szimplán kevésbé élvezi a saját orgazmusa után, akkor jobb lenne, ha inkább szájjal fejezné be. Ha már itt tartunk, esetleg arról is lehet szó, hogy előtte orálisan felizgat, vagy ha szokta, akkor a szokottnál hosszabb ideig csinálja, és így maga az aktus várhatóan rövidebb lesz.
2011. febr. 12. 23:36
 2/9 anonim ***** válasza:
sztem elsőnek igaza van..
2011. febr. 12. 23:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia, lany vagyok, es ez nekem is gond, mert csupa ilyen fium volt. Mindenkepp beszelj vele rola, mert en sokaig szenvedtem attol, hogy az en vonzerommel van a baj, hogy nem lehet velem elélvezni...?? A női önertekelesem a beka feneke alá kerult ettol.

Aztan egy weboldalon olvastam, hogy ez az ejaculatio retarda egy nagyon is gyakori szexualis rendellenesség, és nem én tehetek rola.

A megoldast nem tudom.

2011. febr. 14. 06:20
 4/9 anonim válasza:

Nagyon jó. :)

Bővebben :

Amikor csókolózunk a párommal, az ajkai gyengéden, mégis határozottan kóstolgatják az enyémet, és elindul egy érzés, vibrálás, ami lassan átterjed a testem egészére. A számról az arcomra fut át, majd a nyakam érzékeny bőrét gyengéden harapdálja. Beleborzongok. Libabőrös lesz a testem, de ez nem az a kellemetlen érzés, mint amit a hideg kivált. Mintha minden egyes sejtem készülne a teste befogadására. A borzongástól megkeményednek a mellbimbóim, s miközben az ajkai egyre lejjebb igyekeznek, egyik kezével gyengéden simogatja, markolássza a mellem, a másikkal a fenekemet "gyúrja". Érzem, ahogy a csiklóm lassacskán "felébred", az egész ágyékomban valami kellemes feszülés jön létre. És elkezd melegedni...Miután lehámozza a bugyimat, a combjaimat lágyan széthúzva végigsimít a szeméremdombomon, majd a szemérem ajkakat szétnyitva megcirógatja a kisajkakat. Ettől egy újabb áradásszerű nedvesedés önt el, egyre és egyre jobban feszül az ágyékom..."Eljátszik" a csiklómmal, majd általában a 2-3. orgazmus közben egyik ujjával behatol a hüvelyembe ...Hihetetlenül jó érzés, enyhül az addigra már szinte fájdalmas-kéjes feszülés... A csiklóorgazmusok után kezelésbe veszi a hüvelyemet, először csak az egyik "vékony" ujjával. Dörzsölgeti a G-pontomat, majd amikor megfelelően előkészített, akkor a hüvelykujjával folytatja tovább. Érdekes az érzés, talán leginkább arra emlékeztet, amikor nagyon viszket az ember háta közepe és sehogy nem éri el, aztán egyszercsak valaki megvakarja neki... :)

Miután a G-pontommal is sikerül 2-3 orgazmust "kicsiholnia", még megajándékoz egy "duplával", azaz két kézzel egyszerre csinál a csikló és a hüvelyorgazmust. Ilyenkor már általában úgy nézek ki, mint aki többször maga alá pisilt, folyik a saját levem végig a fenekemen, tocsog-cuppog a puncim, mondhatni neki is a "könyökén is folyik" a cuccos.... És amikor már úgy érzem, hogy ezt nem lehet fokozni, teljesen kielégültem, na akkor rakja be a falloszát... Hmmmm... Hihetetlen! Kemény, mint a márvány és nagyon meleg. Lassan teszi be előbb a makkja hegyét, néhányszor ki-be húzza, nyomja-tolja szét az ajkacskákat, feszíti szét a hüvelyemet. Ilyenkor hirtelen megint nagyon sok "levet engedek", mire ő válaszul betolja az egész makkját. Érzem, amint "átugrik" a redő a bejáraton". Elkezdi mozgatni 4-5 húzódás után ismét újabb nedvességáradat. Így hatol be centinként, "helyet csinálva magának", kihasználva egy-egy újabb nedvesedést.

Nagyon jó érzés : egyszerre feszít és melegít, nyom és dörzsöl, de pozitív értelemben! Mint egy jó masszázs...

Remélem segítettem!

2011. febr. 15. 11:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Hűű. Van némi írói vénád
2011. febr. 15. 13:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti!

Ebbe most mi volt a segítség?

2011. febr. 15. 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Szerintem is az 1. jó írta...
2011. febr. 15. 15:03
 8/9 oegallot ***** válasza:
Folytassátok análisan...
2011. febr. 16. 12:58
 9/9 anonim ***** válasza:

kanál-anál gépzsírral. ennyi.

nade ejaculatio retarda, akkor énis retard vok, mert 2 órán keresztül dugtam a lányt és nem mentem el. aztán még a sátorba is ott se. szal akkor én már epic retard vok... sajnos :(

2011. márc. 2. 22:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!