Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elő szokott ez fordulni? Vagy csak én vagyok ilyen
"hibás" darab? Mit lehet tenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Életemben először szexelni akartam, de a barátom egyáltalán nem tudott belémhatolni. Annyira szűk vagyok, hogy még az ujjaival sem ment a dolog. Próbáltuk így is, úgy is, de ISZONYATOSAN fájt.
Egyáltalán nem is lettem nedves. Ez miért lehet?
Most mit tehetek? Ha fájdalom csillapítokat veszek be előtte, nem fog fájni? Egyéb tipp?
Én is kéjenc vagyok de nem ugatok ilyen hangnemben.Szánalmas vagy Te.Nincs neked semmid,nemhogy hatalmad sex által.Nem kellesz senkinek csak dugásra.Anyádék is abban reménykednek,hogy egy szép napon lehetőleg mihamarabb valaki elad egy stricinek és soha többé nem látnak mert a végén a májadat is eladják a feketepiacon,ott ahová való vagy.
2011. febr. 12. 23:23
12/35 anonim válasza:
te P.csa linkelj már egy képet ,had tudja már meg az összes kommentelő h ki is vagy te valójában :@
az anyukáról meg lelehet szállni ...engem ossz ha tudsz R.banc
16/L
2011. febr. 12. 23:23
13/35 anonim válasza:
Hát akkor anyukáékra rá kellene küldeni a gyámügyet, ha tényleg mindenben, tehát ebben az életformában is támogatnak. Engem te kis hülye ne analizálj, hogy miért is szültem gyereket. Te 16 évesen mit tudsz felmutatni? Mondom: semmit! Azért is vagy ilyen mert nem szeretnek. Én nem azért teljesedtem ki mert gyerekem lett, hanem azért mert ugyan férjhez mentem és gyerekem lett mégis nő tudtam maradni és erre büszke vagyok, hogy nem hagyom el magam és csinosan öltözök. Amúgy abból is látszik, hogy kamu az egész amit írsz mer hát szombat este van és az idődet mások csesztetésével töltöd. Nem valami csorgó nyálú idős bácsi alatt fölött mellett között! Tehát összefoglalva- hogy te is megértsd - TÉGED NEM SZERET SENKI, HA NEM VÁLTOZOL MEG NEM IS FOG! MEG IS ÉRDEMLED! ÉS INNEN NE MERJ SENKIT ÓCSÁROLNI MERT MINDENKI CSAK SEGÍTENI SZERETNE A KÉRDEZŐ HÖLGYNEK! ZÖLD?
2011. febr. 12. 23:27
14/35 anonim válasza:
Ez az retek!Linkelj képet de valósat.Vagy azért kussolsz,mert most keresgélsz a neten valami kamu képet.Én sem vagyok anyuka.Kapsz olyan savat hogy sírva mész majd pszichológushoz.
2011. febr. 12. 23:28
15/35 anonim válasza:
Én nyomtam a zöldet :)
2011. febr. 12. 23:29
16/35 anonim válasza:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:23!
Köszönöm szépen! Várjatok egy kicsit a képre ameddig kikeresi a google.hu -n a kurtizánok címszó alatt az első nőt! Hazudozik össze-vissza! Szerintem ronda mint a bűn és jó a két hetente egyszer fürdik!
A 26 éves anyuka
2011. febr. 12. 23:30
17/35 anonim válasza:
de am nézzetek kicsit körbe gyk-n ez minden hova ilyen provokatív f@szságokat ír...hát nem tom h vagytok vele de engem agyilag naon fekúrt,főleg ahogy az anyukával beszélt :@
16/L
2011. febr. 12. 23:31
18/35 anonim válasza:
Ha egyáltalán van vezetékes víz.Mondom,hogy dagonyázik a disznaja
2011. febr. 12. 23:32
19/35 anonim válasza:
Engem is zavar.Ma elég sokszor oltottam.Szánalmas.
2011. febr. 12. 23:33
20/35 anonim válasza:
ma 23:33
én is azt csináltam az elmúlt egy órában ,de már olyan idegbe vagyok h simán széttépné kis darabokra :@
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!