Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányoknak hosszú/rövid hajú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak hosszú/rövid hajú férfi jön-e be inkább?

Figyelt kérdés
kinek mért?:)
2011. febr. 12. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

22:15

hát nekem pont a hátam közepéig ér a hajam, csak az a gáz hogy sz*ros 15 éves vagyok...xd

2011. febr. 12. 23:00
 12/18 anonim ***** válasza:
53%
Rövid,vagy a pár milis haj jön be.Most lepontozhattok de az én szemembe a fél hosszú/hosszú haj olyan szinten nőies hogy ...nagyon.Soha nem volt és biztosan nem is lesz ilyen hajú barátom.Undorítónak tartom.
2011. febr. 12. 23:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem a hosszú, hátközépig érő haj tetszik már 12-13 éves korom óta, mert jó beleturni.
2011. febr. 12. 23:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Rövid vagy ilyen "emo" haj. Nem szeretem a hosszú hajat férfiaknál, nekem ne lány legyen... A férjemnek most "emo" haja van és nagyon jól áll neki :)

23/N

2011. febr. 13. 08:07
 15/18 anonim ***** válasza:

Érted, emo a "férje".... xD és azt írja a hosszú hajú FÉRFIRA, hogy ne légy lány! :D:D:D

Besz*rok. :D

Gyerekkorom óta hosszúhajú pasik tetszenek. A rövidhajúakat sajnos észre sem veszem!

Főleg nem az emokat, mekkora gyerekes már... :D

Mondjuk a kopaszok még bejönnek, de csak akkor, ha van egy kis szakálluk.

DE a hosszúhaj a legjobb, nagyon izgató egy férfi hosszú hajjal, olyan természetes és normális!

NEm úgy, mint a rövidhaj, az természetellenes számomra, főleg az össze-vissza agyonzselézett... Szerintem röhejesen fest.

19/N

Férjemnek hosszú haja van :)

2011. febr. 13. 09:05
 16/18 anonim válasza:
Teljesen mindegy, a lényeg, hogy a hajad ápolt legyen. Próbáld ki mindkét fazont, majd kérd ki lányok véleményét :)
2011. febr. 13. 21:36
 17/18 A kérdező kommentje:

ma 21:36

Ja,hát nekem jelenleg rövid van,de volt már hosszú is,csak gondoltam poénból megkérdem,kiváncsi voltam,hogy vélekednek az itteni csajok!:)

2011. febr. 13. 23:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Hosszú,hogy miért?Nem igazán tudom,az hogy rocker vagyok hülye megfogalmazás lenne mivel nem minden rocker srác hosszu,de mindig is azok teccettek:D
2011. febr. 14. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!