Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy herém van titeket ez zavarna, vagyszerintetek ciki nagyon? Kérlek írjátok hogy lányok vagytok-e!
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 19:54
22/37 A kérdező kommentje:
köszi hogy ennyien írtok :)
2011. febr. 12. 21:28
23/37 anonim válasza:
"a férfiknak 30%ának csak egy van"
Ezt a marhaságot honnan szedted? Most olvasok egy statisztikát, ahol 1%-ra becsülik, de őszintén szólva még ezt is soknak találom.
24/37 A kérdező kommentje:
egyes orszábokban annyi aztírták dnem mindegy?
2011. febr. 12. 22:15
25/37 anonim válasza:
Miért változna ez országonként? Nyilván nem annyi, de próbáld csak ezzel szédíteni a csajokat, hátha valaki elhiszi:)
26/37 A kérdező kommentje:
nem tudom minek kell ienekbe belekötni ott ezt írták és kész amúgy meg nem tudom mire hiszed azt hogy ezzel valaki szédíteni akarok ,,,
2011. febr. 12. 22:19
27/37 Pinocchio válasza:
Ez a Sleeping Beauty egy hülye állatXD
28/37 anonim válasza:
eloszor is SENKINEK nincs 1 hereje,mindenkinek 2 van,es kepzeld meg neked is. :D
CSak annyi az egesz,hogy az egyik hered nem szalt le,vagy nem tudom hogy mondjak,de az a lenyeg,hogy az 1-k golyo a herezacskoba ,a masik a hasuregbe "marad"
29/37 anonim válasza:
Sleeping Beauty , ez elég béna és értelmetlen lett. :'D
Amúgy nem, nem zavarna. Nem a heréd miatt fogok beléd szeretni. Nem a herédet juttatod be a hüvelyembe, hanem a péniszedet. :)
30/37 A kérdező kommentje:
de van oan hogy az egyik soha nem is létezett meg oan is hogy csak nem szált le.
2011. febr. 13. 11:36
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!