Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Még szűz vagyok, de a barátomm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szűz vagyok, de a barátommal próbálkoztunk. Kb.2-3cmre "helyezte be"! Már 6 napja meg kellett volna jönnie, igaz megvagyok fázva, és kicsit fáj az egyik mellem,1 kicsit kék eres! UYGE nem estem teherbe?

Figyelt kérdés
Remélem csak a menstruációs tünet! Nem élvezet el a barátom nem volt semmi különös! Ugye nem vagyok terhes?
2011. febr. 12. 18:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Hogy terhes vagy-e azt mi nem tudhatjuk,de hogy szűz nem vagy,az már biztos. Nem tudom,ennek mi értelme. Vagy szexeljetek normálisan és védekezzetek,vagy ne szexeljetek,de ennek a "beteszi pár centire" dolognak az égvilágon semmi értelme nincsen.
2011. febr. 12. 18:34
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Mivel egy kicsit is benned volt így már nem vagy szűz! Amúgy léteznek fogamzásgátló módszerek!!!
2011. febr. 12. 18:35
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy így teherbe estél. De semmi sem lehetetlen.

Máskor inkább húzzon gumit. Ha sikerült volna teljesen "betenni", akkor pl mi lett volna?... Ennyi észt basszus..:(

2011. febr. 12. 18:36
 4/21 A kérdező kommentje:
De azért nem sikerült jobban "betenni", mert fájt és abbahagytuk....de nagyon aggódok...
2011. febr. 12. 18:38
 5/21 A kérdező kommentje:
Óvszert utána akart felhúzni, miután úgymondva "tágul" 1 kicsit a hüvelybemenet....de remélem így nem lehet teherbe esni, viszont nagyon aggaszt, h még nem jött meg!! Remélem a megfázásom befolyásolhatotta a menstruációmat , és azért késik...
2011. febr. 12. 18:40
 6/21 anonim ***** válasza:
A megfázásod már máskor is befolyásolta a menstruációdat? Tipikus szőzlányos viselkedéés ez a tili-toli játék. Ha a pasid huzott volna gumit, és jobban behelyezi akkor most nem itt pánikolnál hanem az ágyat nyikorgatnátok.
2011. febr. 12. 18:50
 7/21 anonim ***** válasza:
72%

Kedves Kérdező!

Van rá esély, hogy esetleg teherbe estél, mert már az előváladék is tartalmazhat spermiumot!

Ha nem vagy tisztában a szexszel, illetve a védekezési módszerekkel, akkor inkább bele se kezdjetek!

Elég cink vagy. Én korán kezdtem szexuális életet élni, de legalább tisztában voltam a védekezéssel és esetleges következményeivel.

Pusszantalak: 16/L

2011. febr. 12. 18:50
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
A tágításra jobb helyeken ujjat használnak és nem egyből akarják begyömöszölni a kukkert. Amúgy ennyitől is simán teherbe lehet esni,csupán szerencse/szerencsétlenség kérdése.
2011. febr. 12. 18:52
 9/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az előváladék is tartalmaz spermiumokat, de ahhoz az kell, hogy egy "megfelelő " mélységbe jusson el...
2011. febr. 12. 18:53
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Utána felhúzni az óvszert? Hülyék vagytok ti?

Még jó, hogy fáj és nem ment beljebb, mert különben eléggé szarban lennél.

Amúgy a gumi síkosítva van, szóval azzal pont, hogy könnyebb a behatolás. De ha ennyire felelőtlenek vagytok, inkább ne is szexeljetek, mert előbb utóbb bajt csináltok.

Mikor volt ez? Miért nem csinálsz tesztet?

2011. febr. 12. 18:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!