Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz valami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz valami bajom, ugyanis tegnap este arra kértem a barátom, hogy mindkét lyukamba felváltva járjon?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 17:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Bezony ám.
2011. febr. 12. 17:42
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
hát ha ki be járt, innen oda, s onnan vissza, majd megint amoda akkor szép kis fertőzést kaphatsz
2011. febr. 12. 17:44
 3/16 A kérdező kommentje:
:S ajjajj
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha védekeztetek gumióvszerrel és minden "váltás" előtt lecserélte azt akkor nem lesz semmi bajod. Amennyiben védekeztetek de végig egy óvszerrel vagy éppen sehogy sem védekeztetek akkor viszont komoly problémák alakulhatnak ki. Ez aranyszabály anális szex esetén, hogy ha már belekezdtek az anális szexbe SOHA ne tegye át a párod a nemi szervedbe a péniszét egészen addig ameddig alaposan meg nem mosta azt. Én a helyedben lassan ellátogatnék egy nőgyógyászhoz ugyanis a végbél tele van baktériumokkal és ezeket a párod szépen eljuttatta a hüvelyedbe amely komoly hüvelyi fertőzésekhez vezethet. Keresd fel a dokidat és ilyet többet ne csináljatok vagy előbb inkább tájékozódjatok arról, hogy ezt hogyan lehet helyesen csinálni...
 5/16 A kérdező kommentje:
és ha teljesen tiszta voltam, mert előtte beöntést végeztem, akkor is nagy gondot okoz ez majd nekem?
2011. febr. 12. 17:47
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
előferdülhet
2011. febr. 12. 17:49
 7/16 anonim ***** válasza:
65%
Akkor is gondot okozhat ha előtte beöntést végeztél. Én legalább is így tudom, hogy ezt így soha nem szabad csinálni. Mindenképp óvszert kell használni és ha kihúzta a fenekedből a péniszét utána és átszeretné tenni a hüvelyedbe akkor másikat kell, hogy felhúzzon. Csak akkor nem muszáj védekeznetek ha csak anális szexet alkalmaztok.
2011. febr. 12. 17:51
 8/16 anonim ***** válasza:
de hát három használható lyukad van konkrétan melyik kettőre gondoltál?
2011. febr. 12. 18:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha a fenekedből a puncidba is dugta, akkor jobb ha orvoshoz mész!
2011. febr. 12. 18:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Kakis-bacis lett a nunid. Spuri a lyuk-dokihoz!
2011. febr. 12. 18:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!