Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Főleg fiúkhoz szól a kérdés!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg fiúkhoz szól a kérdés! Lényegretörően:Látszik az egy lányon ha "ki van éhezve" a szexre?

Figyelt kérdés
Természetesen lányok is írhatnak azért.
2011. febr. 12. 16:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Látszik rajta. Lehet tőle sexy és lehet tőle szánalmas nyomorék. A stílusától és az egyéniségétől függ.
2011. febr. 12. 16:28
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
Külsőleg nem lehet megmondani senkiről, de aztán a (meta)kommunikáció árulkodhat erről.
2011. febr. 12. 16:33
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
Röviden és tömören...NEM. (az nekem nem jel, h pl.zavart egy kicsit, mert ezzel nem tud magának partnert szereni!!)
2011. febr. 12. 16:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valakinek ilyen megérzése,de sose lehet tudni,hogy jók voltak-e... Ergo ezt azért így ránézésre nem lehet látni!
2011. febr. 12. 16:40
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

Kedves Kérdező!

Én csinosan, nőiesen öltözködöm, de nem úgy, mint egy sarki prostituált. (Melegítőben is látszik a tökéletes alakom.) Szerintem első ránézésre nem lehet megmondani senkiről, pl. öltözködés alapján.

Ez inkább akkor derül ki, ha például beszélgetsz vele, mert ha tényleg ki van éhezve, akkor hozzád is vonzódna, és ezt éreznéd, mert azt "sugározná" ki magából. Plussz a szeméből lehet látni.

16/L

2011. febr. 12. 16:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
"tökéletes alakom" :D
2011. febr. 12. 16:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Na igen....

Látszik,de nem úgy, h külsőre hanem ahogy viselkedik.

Ez alatt pedig nem feltétlen azt értem, h mászik rá mindenkire:)

Hanem látszik rajta, h frusztrált meg h jól esne már neki egy ba*szás, ezt vagy érzed rajta vagy nem:D

2011. febr. 12. 17:14
 8/13 anonim ***** válasza:

hogy lehetséges-e megállapítani azt nem tudom, nekem nem megy. még azt is nehezen veszem észre ha épp tetszem egy lánynak, nemhogy azt, hogy ki van éhezve...

23f

2011. febr. 12. 17:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Csak úgy nem. De ha már nagyon kezdeményez, akkor gyanús.
2011. febr. 12. 18:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Látszik a szemükön általában...
2011. febr. 12. 19:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!