Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a valóságalapja annak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a valóságalapja annak, hogy a sok önkielégítéstől meghülyűl az ember?

Figyelt kérdés

Régen még a 70-80-es években mondogatták ezt a szülők, hogy gerincferdülést okoz és meghülyűl az ember.

Én nem értem, hogy miért hülyűlne meg ? Konkrétan ez milyen valóságos dologból ered, honnan vették ezt ?

2011. febr. 12. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Gerincsorvadást, tenyérszőrösödést, elbutulást mondtak. Főleg a papok. Szerintem tudatlanságból.

Marhaság.

2011. febr. 12. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

HÖ?? ezetet most nem értem, én tökre nómáis vadszok osztan csak napont 3-szor csinálom!

Há minek mesílnek be ilyeneket-e?

2011. febr. 12. 16:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez csak egy KDNP-s rémhír amit a nagyi terjeszt, semmi köze a valósághoz.
2011. febr. 12. 16:29
 4/9 Akitöl anyud óva int ***** válasza:
Például az olyan emberek akik ilyen kérdést képesek feltenni.
2011. febr. 12. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
kb annyi valóságalapja van, mint annak h régen úgy tartották, h a túl sok önkielégítés eredménye: halál. semmi.
2011. febr. 13. 23:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt nem csak úgy "vették". Ez igaz, egy valódi tény. Nem tudtad?
2011. febr. 18. 22:33
 7/9 anonim ***** válasza:
A hülyülést abból vették sztem, hogy ha vki elkezdi tizenéves korában, akkor nem tud másra gondolni, csak a szexre. Legalábbis nálam így van. Gerincferdülést meg a többi f*szságot nem tudom honnan szedték. Ez olyan, mint a Biblia, semmi valóság alapja sincs.
2011. febr. 18. 23:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Komám ha képes vagy ilyet kérdezni akkor nálad már elég erősen jelentkeznek a tünetek!!! Ne érj a brácsához többet félö hogy már nem fogsz tudni kérdezni se :-)
2011. febr. 19. 01:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez egy ostoba nevelési forma volt a társadalomban. Azt gondolták az emberek, hogy ha ilyesmit mondanak az önkielégítésről és bele nevelik pl a gyerekekbe, h az rossz dolog, és betegségeket okoz, akkor nem fogják csinálni... De igazából nem csak a szülők mondták a gyereküknek, hanem a sok tanulatlan embernek is...
2011. febr. 19. 01:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!