Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek miért csinálta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálta ezt? Miért nem akart engem is kielégiteni? én nem értem.

Figyelt kérdés
nem értem, hogy mi ez az egész. a barátomnál voltam és elkezdtem kicsit izgatni és akkor ő bevezette a kezemet a nadrágjába, de azér ő is simizett közben. de nálunk ez mindig előjátékként szokott lenni, de msot közben meg kezdett engem letolni a farkához h szopjam le. én el is kezdtem de közbe néha elvette és elkezdte magának kiverni utána meg hagyta h folytassam és aztán elélvezett. én már nagyon be voltam indulva rá mer előtte kellően felizgatott, de most miután elélvezett ő egyszerűen már nem csinált semmit velem. ilyen még sohase volt. nem értem miért csinálta ezt de nekem nagyon rosszul esett, hogy azzal már nem is törődött h nekem is jó legyen:(
2011. febr. 12. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

A palis egy bunk fasz, csk az érdekelte hogy neki jólessen.. Önző disznó ki is vágnám a helyedben.. Soha nem csinálnék ilyet azzal akit állítólag szeretek...

F/16

2011. febr. 12. 14:17
 2/9 A kérdező kommentje:
nemtom. 5 hónapja vagyunk együtt de ilyen még soha nem fordult elő:/
2011. febr. 12. 14:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne egyszerübb ezt megmondani neki?
2011. febr. 12. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is mond meg neki.

Ha ez lett volna az első alkalom azt mondanám szóba se állj vele soha többet, de így lehet, hogy ő most éppen erre vágyott, csak azt nem értem miért nem szólt erről neked.

Ja és persze egy revans mindenképpen jár :)

2011. febr. 12. 14:25
 5/9 A kérdező kommentje:
hát megmondani nem akarom neki, hanem inkább megbosszulom h majd ha ő akar szexelni akk én is eljátszom vele ezt
2011. febr. 12. 14:27
 6/9 anonim válasza:

Ezt igazság szerint csak vele tudod megbeszélni. Akárki akármit mondhat... Vagy csak azt akarod hallani hogy megerősítsünk, hogy tedd ki mert egy disznó?

Alapvetően szerintem egy jó kapcsolatban mindenképp a másiknak akarunk élvezetet nyújtani. A párommal vagyunk úgy, hogy csak én akarom, hogy neki jó legyen vagy fordítva. Persze a végén sokszor sül el mindkettőnknek jól a dolog, de nem azért csinálunk valamit, hogy kapjunk.

Szóval bizonyára meg volt az oka. Beszélj vele. Az a legtisztább.

2011. febr. 12. 14:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezt kevésbé tartom jó ötletnek, ha nem vagy képes ezt megbeszélni nem lehet túl jó kapcsolat, de ez már nem csak az ő hibája.
2011. febr. 12. 14:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Mert egy f.asz! Beszélj vele erről, mert ez nem így működik.

18/l

2011. febr. 12. 15:21
 9/9 oegallot ***** válasza:

Tényleg ne mond meg neki!

Állj bosszút!

Milyen jó folytatása lesz ennek.

Gondolkodsz néha azért?

Neki mi lesz erre a válasza?

Ha nem vette észre magát akkor ebböl csak annyit fog észrevenni, hogy vmiért kib@sztál vele.

2011. febr. 16. 15:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!