Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi az az extrém hely ahol már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az az extrém hely ahol már csináltátok vagy csinálnátok? Ha csináltátok lebuktatók? Nemet és kort is írjatok! Hülyeségek nem érdekelnek!

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
én Kiszel Tünde szülinapi buliján csinálnám a wcben.
2011. febr. 12. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Toronydarun csinálnám, de még nem találtam elég bevállalós lánykát hozzá.
2011. febr. 12. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy tisztáson, pléden 21 évesen (21F & 20L).

Lebuktunk, egy alsós osztály kirándult arra.

2011. febr. 12. 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A város fölötti domboldalon csináltuk, teljesen nyílt, füves részen. A kezemben cipeltem otthonról egy plédet, hát biztos gondolták, hogy nem nap ellen visszük. Alattunk láttuk az egész várost, remélhetőleg senki nem figyelt távcsővel... Vagy volt egy jó napja.

Egy jótanács hasonló esetre: a lány legyen fejjel lefelé a lejtőn, mert így a fiú pont jó felé csúszik a mozgolódástól.

Ha a lány fejjel felfelé van, akkor egyszerűen lehetetlen a dolog, mert a fiú minden mozdulatnál kijjebb csúszik.

2011. febr. 12. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Én első alkalommal, a kiserdőben,belefektettem a csajt a szarba.
2011. febr. 12. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A sulim WC-jében. :) Nem buktunk le, csak furán néztek rá, amikor kilépett a női WC-ből.. :) :)
2011. febr. 12. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:
A Vatikánban, a pápa mellett miközben beszédet mond, 2 apácát ujjazva!
2011. febr. 12. 18:43
 8/8 anonim válasza:

hat o 1 honapja volt kb ejjel ejfel korul. erdoben tortent a dolog

..200m-re az uttol. en ugye full hangosan nyogok szex kozben es tolunk zengett az egesz utca...anyukam felhivott ilyen fel 1 korul hogy hol vagyok mar, de kozben engem meg javaban dugtak. befejeztuk a dolgot... oltoznek fel... erre latjuk hogy valakik futnak felenk vilagito telefonnal... mire kiderult hogy a 2 legjobb haverom volt az...es kiderult hogy vegig ott voltak egy bokorban es vegig hallgattak ahogy en nyogok...

a masik sztori meg egy kocsiban tortent meg...ugyanott , azon a helyen.. szexeltunk befejeztuk fekszem mar a fiun, erre kinyitja valaki az elso ajtot es beszall , majd elinditja a kocsit... es o is a haverom volt, pont az aki az erdos sztoriban is bent volt es annyit mondott: vehetjuk az uj lengescsillapitott...azota ha meglat mindig ugy koszon nekem hogy szia csomagtarto...

2014. dec. 22. 23:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!