Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nektek az megfelelne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek az megfelelne ha az első aktusokkor a fiú nem tud orgazmust okozni akkor miután ő elélvezett, utána nyal ki titeket?

Figyelt kérdés
Szóval megy a szex, csináljátok amíg bírja aztán kihúzza belőletek, valahova máshova élvez, csak nem a punciba és utána kinyal titeket amíg el nem mentek?
2011. febr. 12. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Megfelelne. ;)
2011. febr. 12. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább fordítva. Neked is sokkalta jobb lesz, és a lánynak is. Elősször élvezzen el ő, és csak utána te :) Klasszisokkal jobb lesz a végeredmény. Arról nem is beszélve, hogyha a lány nagyon fel van már izgulva (és orgazmuskor indul meg csak igazán a nedvek) akkor neked is sokkalta jobb lesz (egy tocsogó puncinál nincs is élvezetesebbb :) ) illetve, így sokkalta könnyebben össze tudsz neki hozni még egy orgazmust, vagy legalább egy nagyon kellemes élvezetet, mert amíg az előző érzete el nem "múlik" addig könnyebben jön a többi is. És jobban is esik neki.
2011. febr. 12. 11:46
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

Első aktusnál? Magyarán a lány akkor veszíti el a szüzességét...

Túl nagy az arcod... a lányok 98%-nak nincsen orgazmusa első alkalommal... És akkor most kalkuláld bele, hogy több mint a felének soha életében...

2011. febr. 12. 11:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem a legelsőnél. A kapcsolat elején, amikor az egymással való szex kezdődik el, nem pedig az életükben a legelső.
2011. febr. 12. 11:58
 5/9 anonim ***** válasza:
mi most is csináljuk így néha, és tökjó :)
2011. febr. 12. 12:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Jah, értem. De ezek szerint nem használtok gumit.

Hát igen, végülis megfelelő. Bár jó lenne tudni, hogy a lánynak mi a jó. Én egy szex után nem nagyon szoktam érezni a nyelvet mert ugye a pénisz jobban kidörgöl és utána pár percig már túl gyengédnek tűnik.

Lehet, hogy jobb lenne ha pl ujjaznád vagy valami.

Ezt vele beszéld meg.

2011. febr. 12. 12:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem arra gondolsz, kerdezo, hogy az jo-e, ha az elso alkalomnal a fiu hamarabb elelvez, mint a lany, de utana a fiu azert meg kielegiti ot es ezutan nem hagyna-e rogton fakepnel a lany a fiut, mert nem tetszett neki a teljesitmenye?

Ha erre gondolsz, azt tudom ra mondani, hogy szerintem ez a lanytol is fugg, de ha egy normalis, intelligens lannyal vagy, aki komolyan gondolja a dolgot, az megerto lesz egy ilyen helyzetben es tudni fogja, hogy majd meg csiszolodnotok kell egymashoz szexualis teren es gyakorlassal majd sokkal jobb lesz.

Egyejszakas kalandnal viszont mar nem ilyen egyertelmu a helyzet szerintem!

2011. febr. 12. 12:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha vki gumi nélkül közelítene, biztos megrúgnám.

Ha nem akarsz gyereket, akkor ne ezt a módszert válaszd.

2011. febr. 12. 15:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolatra gondolok, nem egyéjszakásra.
2011. febr. 12. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!