Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy középiskolás férfi tanáron...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy középiskolás férfi tanáron, miből láthatom, hogy tetszik neki, a diák, hogyan viselkedik vele?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 11:24
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Mondd, hogy nem te vagy az a diák, és mondd, hogy a tanár nem nyelvtant tanít, kérlek!
2011. febr. 12. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Kérdező!

Mindig is szerettek a férfiak. Tetszettem egy volt tanáromnak is. Bókolgatott, jobb jegyeket adott. Teljesen egyértelmű volt a dolog, nem csinált belőle nagy titkot. Nos, biztos van olyan tanár is, aki szintén észreveszi, ha egy lány szép, de igyekszik ezt nem kimutatni. Ezeknél a férfiaknál szerintem egyénfüggő, hogy kin, miből lehet észrevenni, ha valamelyik diákja tetszik neki. Viszont, ha ő direkt nem nyilvánítja ki a tetszését, akkor szerintem ne is foglalkozz vele és ne képzelj be mindenféle jeleket erre vonatkozóan. Viszont, ha leírod, eddig milyen "jeleket" vettél észre, leírhatom a véleményemet, hogy szerintem tetszel e neki.

16/L

2011. febr. 12. 12:13
 3/10 A kérdező kommentje:
írtam levelet neked.köszi
2011. febr. 12. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
beír neki 600 talicska ötöst és aztán rámászik mindenféle pózba
2011. febr. 12. 15:14
 5/10 anonim válasza:
Középiskolás koromban nekem is volt egy tanárom, akivel szinte vibrált körülöttünk a levegő. De mivel a tanárom volt, természetesen szó sem lehetett semmiről sem, és nem éltem bele magam semmibe. Az érettségi banketton csak annyit mondott, hogy én vagyok/voltam az iskola legértelmesebb diákja. Pedig soha nem volt köztünk egy kétértelmű szó, mosoly vagy valami. De valahogy mégis éreztük, hogy ha nem lennénk tanár diák akkor bármi megeshetne velűnk. Ez így volt jó, mert így csak az emlékeke maradta. Még ma is eszembe jut néha, hogy mi lett volna...ha...!hidd el kedves kérdező, hogy az lesz a legjobb, ha minden plátói marad!
2011. febr. 13. 11:43
 6/10 A kérdező kommentje:
én képtelen vagyok,hagyni,nem akarok arra gondolni mi lett volna ha,,,,,,,,,segítsetek,hogy közöljem vele ?
2011. febr. 13. 11:51
 7/10 anonim válasza:
Igazából szerintem ne közöljél vele semmit, mert esetleg kellemetlen helyzetbe hozod. Ugyanis tiltott dolog a tanár diák viszony. Vagyis a tanárnak tilos a rábízott diákkal kapcsolatot létesítenie, és ez még az állásába is belekerülhet. De ha kitartassz mellette addig amíg el nem végzed a sulit, akkor utána már nyugodtan közölheted vele az érzéseidet. addig én nem ajánlanám.
2011. febr. 13. 11:57
 8/10 A kérdező kommentje:
szerinted,hogyan közöljem vele?
2011. febr. 13. 12:14
 9/10 anonim ***** válasza:
sehogy! ne zaklasd! hagyd békén! nincs jogod hozzá! 36/F
2011. nov. 2. 15:08
 10/10 anonim ***** válasza:

belém a tanárnőm volt szerelmes...

mindig példálozott dolgozataimmal, + zavarba jött és elvörösödött beszlgetésnél, angol órán meg engem kérdezgetett barát/esküvő/család témánál(ettől kezdve utáltam a nyelv órákat mert itt a tanár észrevehetetlenül belekérdezhetett magánéletbe). Ekkor még 16éves "kis"lány voltam

2011. nov. 2. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!