Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ha otthon egyedül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha otthon egyedül vagytok, szoktatok meztelenkedni? Ha igen, miket szoktatok pucéron csinálni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 10:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nyáron,kánikulában előfordul.
2011. febr. 12. 10:59
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Amikor meleg van, és nincs idegen a lakásban( én a párommal élek együtt) akkor mindig pucérkodom.. Ha hűvős/hideg van, akkor persze annyira vagyok felöltözve, h melegem legyen :)
2011. febr. 12. 11:01
 3/21 A kérdező kommentje:
És mit szoktatok pucéron csinálni ? Maszti ? Vagy egyéb dolgok ?
2011. febr. 12. 11:03
 4/21 anonim ***** válasza:
Pucéron?Beülök a fürdőkádba,általában itt ki is merül a dolog.Sokan vagyunk a családban,igyekszem tekintettel lenni a többiekre.Max nyáron bikiniben téblábolok a kertben,de annyi.
2011. febr. 12. 11:05
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Te ha letolod a gatyádat, már fogod is, és csinálod, vagy mi? :D

A lányok is azt csinálják meztelenül, mint más: a dolgukat :) Én is szivesebben vagyok el gatyába (vagy anélkül) amikor van 45 fok a lakásban. És mégse maszturbálok megállás nélkül...

Te igen? :D Mert akkor eléggé vicces lehet, ha fürdesz/wc-re mész/megvizsgál az orvos :)

2011. febr. 12. 11:06
 6/21 A kérdező kommentje:
Nyilván nem arra a szituációra gondolok, amikor a napi fürdést végzem, vagy a wc-re ülök le... Arra a szituációra gondolok, amikor csak a saját kedvtelésedből, saját magad intimitása miatt vetkőzöl pucérra, hogy élvezd a meztelenséget
2011. febr. 12. 11:09
 7/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom de ha én levetkőzőm nyáron meztelenre, akkor nem jár a fejem azon,hogy most magamhoz nyúljak-e vagy sem....

Fu,nem tudom melyik voltam :D talán a második XD

2011. febr. 12. 11:12
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam. De ez jó:

A szőke nő zuhanyzik. Csengetnek és úgy ahogy van, meztelenül kirohan az ajtóhoz. Amikor a kémlelőnyíláson kinéz, a postás pont akkor néz be a levélbedobón, majd azt mondja:

- Kiskócos, mondd meg anyádnak, hogy csomagot hoztam!

2011. febr. 12. 11:17
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Néha, mikor a párom sincs itthon, pucérkodom a hömérséklettől függetlenül, csak úgy, kedvtelésből. Akkor néha masztizni is szoktam... nem nagy cucc, nem tudom, ez neked mire jó, mármint a kérdés?
2011. febr. 12. 11:23
 10/21 thegodswhip ***** válasza:
Erre maszturbál szerencsétlen.
2011. febr. 12. 12:13
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!