Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk bejönnék nektek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk bejönnék nektek?

Figyelt kérdés
170 magas vagyok sportos alaku. a mellem 75b, amugy olyan 80-85 cm a derekam 62 kb, a fenekem 85-90 cm. most csak az a alak a fontos, arc mindegy
2011. febr. 12. 10:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az arcod nem tudom, hogy milyen lehet, de a többi adat jó, nagyon bejövős. Szívesen megdöntenélek ha szép az arcod. :)

13/F Ha akarod találkozhatunk. hehe. (nem vagyok naiv fa**fej)

2011. febr. 21. 17:17
 22/25 anonim ***** válasza:

lehet k*rva jó alakod ha az arcod ronda. akkor nem kellenél.

egyébként pár szám alapján nem tudlak elképzelni.

2011. febr. 21. 17:47
 23/25 anonim ***** válasza:

kiknek ajánlkozól? pénzügyi szakembereknek, vagy adószakértőknek

többiek nem a számok bűvöletében élnek

2011. febr. 21. 18:08
 24/25 PT-Daniel ***** válasza:

Okesak a meretek, de annyira mindegy.

Ha aranyos a tested, netan meg sportosan vekoy, akkor alak tekinteteben minden rendben. De szerintem rengeteget szamit az arc is, nem is meszelve a viselkedesröl. (Ez alatt a gesztusokat stb. ertem, hiszen, elsö ranezesre az ember meg nem tud komolyabb következteteseket levonni a belsö ertekekröl.)

26/F

2011. febr. 21. 19:46
 25/25 anonim ***** válasza:

Bejön, bár szélesebb csípő jobb lenne és nagyobb mell.

20f

2011. febr. 21. 21:29
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!