Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Élnétek együtt olyan nővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnétek együtt olyan nővel aki figyelmen kívül hagyja a szexuális igényeiteket?

Figyelt kérdés
Semmi extra kérésem sincs, csupán annyi, hogy hetente 1 nél többször szeretkezzünk.
2011. febr. 12. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Semmiképpen. A szex ugyanolyan fontos eleme egy kapcsolatnak, mint bármi más. Az igények persze lehetnek eltérőek, ezért kell olyan partnert választani, akivel megegyezünk ezen a téren, persze ez nem egyszerű (sajnos).

Azért jó lenne tudni/feltárni az okát, hogy miért nem hajlandó többször csinálni egy héten...

2011. febr. 12. 10:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem a férjem ilyen.... Mi még hetente 1 x se...
2011. febr. 12. 10:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár én lány vagyok,de mi 4 év után is heti 5-6 x szeretkezünk..ha olyanunk van,akkor naponta többször is.Kérdezz rá,hogy miért nem szeretne többször..(sok nő nem élvezi a szexet)...ha ez a gond,akkor beszéljétek meg,hogy neki hogylenne jobb..ehhez csak kommunikálni kellene.
2011. febr. 12. 10:26
 4/9 anonim ***** válasza:
34%

Igen, mi is pont 4 éve vagyunk együtt a párommal, és heti 5-6 szex az megvan.

Nem értem én a nőket, miért nem kívánják a szexet?

Én, ha férfi lennék biztos, hogy nem tűrném meg az ilyen frigid nőket, egyszerűen szörnyű lehet ilyen kapcsolatban élni.

A szex az egyik legfontosabb része a kapcsolatnak, ahogy az őszinteség és a kommunikáció!

Egyáltalán nem kérsz sokat, mikor csak annyit szeretnél, hogy többszőr legyetek együtt!

Nagyon sajnállak! :(

2011. febr. 12. 11:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Először nézz magadba, az hogy a párod nem kívánja a szexet, az épp úgy lehet te miattad is minthogy miatta. De az is lehet, hogy neki szimplán ennyi az igénye, nem mindenki egy szexmániás kefélőbajnok, van akinek bőven elég kevesebbszer is, még ha jó akkor is. Amennyiben ez a helyzet, te döntesz, hogy keresel megfelelőbbet, vagy pedig elfogadod illetve megpróbálod vele megbeszélni. A szex nem az ágyban kezdődik, mint ahogy sok férfi gondolja. A nővel napközben is éreztetni kell, hogy nő, és kívánatos, figyelmesnek kell lenni, ha ezek megvannak és a szerelem is valamint élvezetes is a szex akkor a nő is kívánja.
2011. febr. 12. 11:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. febr. 12. 12:04
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

nem. mert ha szeret akkor alapvető, hogy figyelembe veszi az igényeimet. ha nincs kedve akkor nem kell állandóan szexelni, de legalább egy kézi levezetés legyen, ez a minimum. persze ő is elvárhatná, hogy kielégítsem a vágyait, a jó ízlés határain belül. 23 éves vagyok, a heti egy nekem édes kevés, megcsalni nem szeretném de ha nincs szex akkor az elég nagy hiányosság.

23f

2011. febr. 12. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó, már megbocsáss, de tény, hogy a nők 90 %-a sz*rházi, de azért oda írhattad volna, hogy tisztelet a kivételnek, mert én normális nőnek érzem magam...

Nem szajkózok hülyeségeket, mint más nők, hogy a nők is képesek arra, mint a férfiak, mert nem igaz. Nem vagyok egy idegesítő frigid hisztis p*csa, és még azt sem mondanád meg, hogy nekem mikor van éppen meg a menzeszem, mert abból sem csinálok cirkuszt.

Mosok, főzök, takarítok, és a szexben is bármikor benne vagyok, szeretem, imádom a férjem.

Szóval nem érzem azt, hogy én csak arra lennék jó, azért másra is jó vagyok.

2011. febr. 13. 08:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretnéd nem fordulna ez meg a fejedbe,szeresd azér aki nem a sexér,elhiszem,hogy neked több kéne,de akkor ne megbeszéld vele (már elnézést előző vállaszolóimnak) hanem úgy viselkedj,hogy megkivánja.
2011. febr. 14. 02:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!