Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől fájhat a szex? Befolyáso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől fájhat a szex? Befolyásolhatja a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt, eleinte nem volt gond a szexszel, illetve inkább neki nem volt kényelmes óvszerrel. Aztán tablettára váltottam már közel 3 hónapja, azóta nekem vannak gondjaim, de nem az hogy nem kívánom, csak mire odajutunk fáj. Lehet, hogy ennek semmi köze hozzá, de a hasam is sűrűn fáj, és van hogy hányingerem van, szédülök. Gondolkozom azon, hogy más fajta tablettára kéne váltanom, de az se biztos, hogy ezzel megoldódna a probléma. Gondoltam arra is nem-e valami fertőzés miatt fájhat, de a nőgyógyász nem talált semmit, csak hogy pirosabb, kaptam rá valamit, azóta se lett jobb. Talán csak az a baj, hogy stresszelek miatta?
2011. febr. 12. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Hasonló gondunk van nekünk is...milyen tablettát használsz?
2011. febr. 12. 10:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Dienille

te?

2011. febr. 12. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:

A tabletta hüvelyszárazságot és libidócsökkenést okozhat.

Elég gyakori mellékhatás mindkettő. Ha nem nedvesedsz eléggé, akkor fájhat a szex.

Esetleg próbálj ki másik tabi, de nagy az esélye, hogy azzal is ez lesz.

2011. febr. 12. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez volt/van. Ha nem akarsz tablettát váltani, akkor síkosító. Nekem is ez segített. Az elején azért nem fájt szerintem (Neked és nekem is), mert az óvszeren van síkosító is és még gyógyszert sem szedtünk.

Az hogy a hányingered, a hasfájásod mitől lehet nem tudom, ha aktus előtt van, akkor okozhatja rejtett feszültség is, hogy megint fájni fog...

2011. febr. 12. 16:16
 5/7 A kérdező kommentje:
A hasfájás valószínű hogy a tabletta mellékhatása, mert összevissza szokott fájni, nem csak bizonyos esetekben. Az a fura, hogy ha a nedvességgel semmi gond akkor is fáj.
2011. febr. 13. 17:08
 6/7 A kérdező kommentje:
*mármint a szex
2011. febr. 13. 17:09
 7/7 anonim ***** válasza:
ha nem csak ez a bajod hanem hasfájás stb, akkor szerintem próbálj tablettát cserélni, és hátha a fájdalmon is javít! ha nem, még mindig próbálhatjátok síkosítóval
2011. febr. 14. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!