Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetne valamivel szűkebbé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne valamivel szűkebbé tenni a hüvelyemet?

Figyelt kérdés

a volt párommal 2 évig voltam eggyütt, és eléggé nagy volt neki...eléggé kitágultam. Most már egy másik párom van, de neki jóval kisebb, és alig érzem őt magamban.

már annyi mindent kitaláltak..remélem valami ezen a gondon is segít.

ha valaki tud valamit, akkor kérem írja meg!

KÖSZÖNÖM.

2011. febr. 12. 09:34
 1/6 anonim ***** válasza:
53%

Attól, hogy az előző párodnak nagy volt, még nem tágította vele ki a puncidat. A pinát nem lehet csak úgy kitágítani.

Lehet, hogy az új pasid nem tud vele jól bánni. Kis kukival is lehet csodákat művelni, nekem elhiheted.

2011. febr. 12. 09:47
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Igen, lehet! Intimtornaval, un. Kegel-gyakorlatokkal tudod edzeni a huvelyizomzatodat. Ez nem csak a szexet teheti jobba, hanem egyebkent is egeszseges. Segit abban, hogy bizonyos noi betegsegek ne alakuljanak ki a kesobbiekben. A neten tudsz rola leirasokat talalni, de leteznek ilyen tornacsoportok is, ahova elmehetsz es megtanitjak, hogyan kell ezt csinalni!

Egyebkent nagyon nagyon jo a hozzaallasod, tetszik, hogy nem azt mondod, hogy hagyod a fenebe es keresel masik sracot, akinek nagyobb! Nagy piros pont jar neked!!

2011. febr. 12. 09:58
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm mind kettőtöknek. az első hozzászólónmak csak annyit, hogy igenis lehet, tágítani, mivel nekem nem volt "ekkora" a hüvelyem. voltak kissebb méretű párjaim, mint aki most...régebben jó volt, és éreytem is őket, de most már nem aki most van. mert akivel 2 évig eggyütt voltam hatalmas volt neki. először vele mindig fájt, de később már nem, mert kitágultam, és utána sosem fájt. az ujjával is tágított sex közben, és a farkával is.

és a 2. hozzá szólónak nagyon köszönöm, azt hittem hogy a kérdésem miatt itt lehülyéznek engem, hogy ilyet kérdezek.

nagyon kedves amit írtál. és igen, nem szeretnék mást keresni, mert ugy érzem ő az akit kerestem..mindenhogy tökéletes, kivéve a méretét, de ezen segíteni akarok. e miatt nem akarom eldobni. amugy hallottam erről a kégel gyakorlatról, de nekem nem tudom miért ha csinálom meg fájdul a hasam és a fejem...olyan furcsa, kellemetlen érzés. tudom hogy kell csinálni össze kell huznom az izmokat. valami más módszerrel nem lehetne segíteni rajtam? előre is köszönöm.

2011. febr. 12. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia megint!

Ket dolgot tudok meg mondani. Egyreszt ha friss a kapcsolat es meg szexualisan csiszolodnotok kell egymashoz, akkor sok gyakorlassal es idovel jobb lehet az aktus, hiszen legjobb tudomasom szerint a huvely kepes minden meretu peniszhez alkalmazkodni. Lehet, hogy csak szoknotok kell meg egymast! Ha nem mikropenszirol van szo (mereven 7 cm alatti penisz), akkor elvileg orvosi, anatomiai ertelemben nem lehet problema!

A masodik dolog a Kegellel kapcsolatos: nem igazan vagyok jartas a dologban, csak sokat olvasok a szexualitasrol, szoval nem tudom, hogy miert okoz neked kellemetlenseget az intim torna. Nem hiszem, hogy letezik mas modszer, illetve plasztikai mutottel biztos lehet alakitani, mert ma mar majdnem mindent meg lehet valtoztatni mutetekkel, de ez szerintem baromsag es biztos vagyok benne, hogy ilyesmit te sem akarsz! Csak azt tudom mondani, hogy keress ra a neten a Kegelre, vagy probalj keresni szakertot (komoly szakertot, aki tenyleg ert hozza es nem csak valami atveres), aki tud tanacsokat adni!

Azt megkerdezhetem, hogy kb. milyen meretekkel volt eddig dolgod? Irtad, hogy voltal a mostani parodnal kisebb merettel rendelkezo fiukkal is, nekik mekkora volt? Veluk erezted a behatolast?

2011. febr. 12. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenképpen próbáld meg a Kriston-féle intimtornát. (netről is letölthető a DVD) Nem 1xű izomösszehúzásról van szó...összetett gyakorlatsor, amit ha megtanultál(1-2 hét alatt mindennapos gyakorlással), akkor csak napi 10 percet igényel, lefekvés előtt, ill. ébredés után.

Én csináltam uazzal a pasibal torna előtt és után és nemcsak ő érezte az erős szorítást, hanem nekem is teljesen új élmény volt. Az egész hüvelyed megerősödik, és érzed "végig", teljes hosszában a párodat.

2011. febr. 12. 15:12
 6/6 anusbari ***** válasza:
Tű,cérna.
2014. jan. 2. 18:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!