Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőm még szűz. Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm még szűz. Hogy ujjazzam meg h élvezze? =)

Figyelt kérdés
Ma már próbáltam de nem tudom h hogy sikerült..h csináljam h tényleg jó legyen és élvezze a dolgot?=)
2011. febr. 11. 23:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
dugd be az ujjad
2011. febr. 11. 23:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ingereld a csiklójánál, és akkor rá fogsz jönni, hogy a kérdésednek semmi köze a szüzességhez.
2011. febr. 11. 23:51
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
dugd be az ujjad és üvölts rá hogy kommunikáljon már legyen oly szives hogy jó e neki, ugyanis nem vagy gondolatolvasó....ha nem reagál, akkor vágd pofán
2011. febr. 11. 23:52
 4/11 A kérdező kommentje:
természetesen ingereltem a csiklóját csak sötét volt..meg minden és az nem biztos hogy az volt..xd na nembaj..nem bírta irányítani a lélegzetét szval lehet h élvezte.
2011. febr. 11. 23:53
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem kb sehogy, szűz lány nem fogja élvezni az ujjazást. Inkább próbálkozz valóban a csiklójánál, és inkább szájjal mint kézzel.
2011. febr. 11. 23:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

amúgy én is élveztem szűzen az ujjazást... szóval hülyeség hogy nem élvezi... csak rendesen be kell nedvesedni hozzá, és nem 3 ujjat kell egyszerre benyomni..

17/L

2011. febr. 11. 23:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Én is élveztem szüzen az ujjazást...

Az a lényeg hogy elötte izgasd fel, beszéljétek meg mit élvez pl. puszilgasd a nyakát, vállát, aztán a testét, esetleg nyald ki (a csikloját nyalogasd). Simogasd a csiklóját de arra figyelj hogy biztosan a csiklója legyen:D Ha nem találod akkor kérd meg hogy mutassa meg hol van, nincs abba semmi szégyen. Mikor érzed hogy elég nedves akkor dugd be az ujjad és lassan mozgasd benne. Ha látod hogy élvezi akkor kicsit gyorsíthatsz.

Sok sikert!

2011. febr. 12. 00:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyeld a légzését.Haladj fokról fokra.Cicifogás és ott marad a kezed.Vársz.Amikor változik a légzése,vagy észreveszed a türelmetlenségét továbbmész stb.

A szüzekkel türelmesen játszani kell.

A puncinál ugyanez.Először csak ráteszed a kezed.Légzés.Elkezdheted simogatni...

Ha meg befeszül,vagy soknak érzi,akkor te hagyd ott,hogy pl kimész wc-re,ilyesmi.

Ezután kezdheted elölről.Kemény meló az biztos:).

2011. febr. 12. 00:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazábol én is szűz vagyok =).Éreztem hogy nedvesedik,közben smároltunk,meg minden.Ma is megpróbálom de akkor már megnyálazom az ujjam=)
2011. febr. 12. 00:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Csiklót izgasd, aztán mehetsz lejjebb, próbáld körkörös mozdulatokkal az egész szeméremtestet simogatni. Ne nyomd rá nagyon a kezed, de ne is leheletfinoman. Csiklót óvatosan,lentebb lehet kicsit határozottabban. Ne dugd be rögtön az ujjad, hanem a hüvelybemenetet izgasd, néha térj vissza a csiklóra,és nagyon figyelj rá közben (ő is nyugodtan mondhatja,hogy ahh, igen, ez az, így csináld, ott, ott stb. :D ) Próbálhatod azt is, hogy az egyik ujjad bent van,és egy másik ujjaddal a csiklót izgatod. Szóval nem az "ujjazás" a lényege a egésznek, hanem a simogatás.
2011. febr. 12. 01:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!