Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Análszexnél mire kell vigyázni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Análszexnél mire kell vigyázni, h ne legyen barna a péniszem?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 22:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
A bnőd (vagy partnered, mit lehet tudni...) aktus előtt ürítsen, és alaposan mossa meg magát. És ne aggódj, annyira mélyre nem tudod bedugni neki, hogy anyag kerüljön a lécre, mivel a cucc beljebb van.
2011. febr. 11. 23:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Először is análszexnél mindig húzz gumit,mert rengeteg fertőzést elkaphatsz!!innentől kezdve már talán nem is akkora baj..
2011. febr. 11. 23:01
 3/12 A kérdező kommentje:
mivel tök névtelen az egész, ezért bevallom, h régen ujjaztam magam seggbe, és ürítés után ugye kakis lesz, olyan mélyen nem lehet mosni, v ha régebben ürítettem, ak az ujjammal éreztem a kaksi végét
2011. febr. 11. 23:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
te jó ég.utolsó
2011. febr. 11. 23:13
 5/12 A kérdező kommentje:

a f@szomról nyaltad le a sz@rt... :D

de én tényleg ilyen perverz vagyok, és a tapasztalataimból kiindulva nem vagyok biztos, h minden rendben lesz-e.

2011. febr. 11. 23:17
 6/12 anonim ***** válasza:
mik vannak.nahát ez azért durva nem hogy másét magamét se nyalnám le.fúj
2011. febr. 11. 23:18
 7/12 anonim ***** válasza:
húzz kiba**ott gumit a *öcsödre...
2011. febr. 11. 23:41
 8/12 anonim ***** válasza:
etess vele előtte kaktusz jégkrémet, akkor nem barna hanem zöld lesz
2011. febr. 11. 23:49
 9/12 Argloss ***** válasza:
Ha nagyon tiszta akarsz lenni akkor otthoni maszek beöntés. Szedd szét a zuhanyt, aztán a csőből spriccelő vízzel mosd át a beleidet. Valószínűleg még élvezni is fogod, ha perverz állat vagy. Ha gyakran csinálod elvileg székrekedést okozhat... És figyelj a víz hőmérsékletére is, mert belülről nem feltétlen fogod annyira érezni.
2011. febr. 12. 00:13
 10/12 anonim ***** válasza:

én párszor csináltam már, a zuhanyzós beöntés veszélyesen hangzik.

ha a lány/fiú eléggé kíván és eléggé fel van izgulva, akkor nem lesz gond, legyél óvatos és figyelj oda rá.

utána pedig mosakodj meg

2011. febr. 12. 01:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!