Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők miért nem szeretik az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem szeretik az anal szexet?

Figyelt kérdés
2009. febr. 11. 11:04
1 2
 11/20 anonim válasza:
64%
Hmmmmm.... :-)
2009. febr. 11. 12:43
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Miért a férfiak szeretik? Probáld ki és megtudod miért nem.
2009. febr. 11. 13:18
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
Mert veszélyes és hosszú távon nem egészséges. Alkalomszerűen elmegy, de nem napi szinten.
2009. febr. 11. 13:28
 14/20 anonim ***** válasza:
61%

1. Fáj! Akárhogy is csinálják,akármennyi síkosítóval is, kib*****-tul fáj!

2. Nem erre a funkcióra van kitalálva!

3. Gusztustalan, nem higiénikus

4. Majd megtudnák a férfiak, ha nekik kellene a seggükbe feldugni valamit!

2009. febr. 11. 14:34
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
Van egy-két idősebb korosztályba tartozó férfi ismerősöm, akiknél időnként már ajánlott a prosztata-vizsgálat, ami -mint tudjuk- végbélen keresztül történik. Nos, úgy számoltak be erről, mint életük egyik legkellemetlenebb és legmegalázóbb "élményéről", nem beszélve arról, hogy fájdalmas volt. Pedig az orvos csak egy ujját dugja a végbélbe.... De hát, fiúk, majd ti is megtudjátok.
2009. febr. 11. 14:53
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
Én szeretem, nagyon élvezem... de azért nem rendszerese, olyan heti 1x-2x de vannak akik soha nem vetemednének rá vagy akinek rosz élménye van
2009. febr. 11. 15:10
 17/20 anonim ***** válasza:
79%
Egyszer-kétszer volt benne részem, de nem mindig volt jó. Ha agyban fel vagy rá spanolva, akkor mindenképp. Egyébként volt, hogy hetente, de most volt egy fél év kihagyás, mert fájt és nem erőltettem. Próbáld ki a barátnőddel, kérd meg rá. Lehet jó is az én édesem néha rávehető és nagyon beindít. Még mielőtt nyitva hagynám a mondatot heterok vagyunk.
2009. febr. 11. 16:01
 18/20 anonim ***** válasza:
70%

Szóval aki élvezi,szereti annak nem hasznos a válasza aki meg gusztustalannak tartja az hasznos!

Gratula az okos pontózonak bárki is volt!!!!

2009. febr. 11. 18:29
 19/20 anonim ***** válasza:
A férfiak imádják ha a nőnek fáj, ugyanis erre élveznek el! Tapasztalat! A nők meg azért nem szeretik, mert tudják, hogy ellentmond a természet törvényeinek, amiből ugye jó nem sülhet ki, csak sz*r!
2010. szept. 19. 19:24
 20/20 Boo :) válasza:

Kedves Kérdező!

A végbélnyílás (hangsúlyozom) CSAK EGY funkcióra van kitalálva, az étel és méreganyagok eltávolítására, és CSAK ILYENKOR nyílik meg magától, tehát: ha erőszakkal behatolunk, nem is egyszer, akkor a gyűrűk meglazulhatnak, elszakadhatnak. Ekkor történik az, hogy az ember elveszti a visszatartási képességét, és ahol éppen jön, pl: karácsonyi vacsoránál a széken ülve -elnézést a kifejezésért- oda szarik a székre. Kérdem én, hiányzik ez valakinek? Hogy amikor 60 évesen nem csak azzal kell törődnöd, hogy fáj a térded, hanem hogy magad alá ne szarj? vagy hogy 30 évesen a munkahelyedről azért rúgjanak ki, mert tárgyalás közben bekakiltál? Kedves hölgyek! Kérlek benneteket, ne tegyétek tönkre magatokat, így is elég probléma van.

2013. márc. 19. 12:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!