Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sztómával élő nők, teljes a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztómával élő nők, teljes a szexuális életetek? Olyanok válaszoljanak, akik érintettek!

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Hiba ennyire megbízni tök ismeretlen emberekben.
2011. febr. 11. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a feleségemnek volt ideiglenes kb fél évig, szegény 29éves volt. Meg kell szokni, nekem nem volt gondom ezzel,ő jobban félt a balesetektől. Egy megértő férfi sokat segithet ebben. Ha akarsz irhatsz nyugodtan privátban is, szivessen irok a tapasztalatainkról.
2011. febr. 12. 08:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Írj itt, arc és név nélkül van mindenki

Én egy nőt hallottam, akinek esélyes volt, hogy lesz és azt mondta a férje, hogy nem garantálja a szexet, de nem zárkózott el, csak hát azt mondta, hogy lehet, hogy nem fog izgulni rá esetleg

Nem lett a sztómából még szerencsére nála eddig semmi és ha lenne szerintem ott is inkább a csajnak lenne nehezebb, mert régóta együtt vannak és a pasi szereti nagyon

Az a baj, hogy a pasik nem tudják imitálni a nemi izgalmat meg az orazmust se

De van azért annyi nemi vágy, hogy persze eleinte nem nagyon meg szokni kell meg ilyesmi, de aztán megy mindkettőnek, én eddig inkább pozitív dolgokat hallottam és a kudartól meg inkább félnek az emberek előtte, jogosan, de aztán nem jellemző a kudarc.

2011. febr. 20. 05:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!