Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az normális, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy a barátnőm hüvelyi orgazmus után elfárad és nem tudjuk tovább csinálni? Mindig előbb elmegy mint én, és így pettinggel kell befejeznie, pedig én még szeretném csinálni. Ritkán van olyan hogy 2-3 orgazmust is bír, de szinte soha:S

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Járjatok futni. Az javítja az állóképességet.
2011. febr. 11. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg ,hogy p már nem sokáig bírja akkor menj el te is. Örülj ,hogy eltud menni. Sokszor a lányok is elnézőek ha a pasi előbb elmegy mint ők , pedig nálunk nehezebb utána a csúcsra juttatni. Meg már fáradtak is vagytok hozzá :)
2011. febr. 11. 17:07
 3/5 anonim válasza:
29%

Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van? Mert sok önző ember van, de hogy a legönzőbbek nők, abban biztos vagyok. A többség csak saját magával törődik (tisztelet a kivételnek).

Bocs, de a véleményemet kérdezted, én elmondtam. Nyilván nem ismerem, de másra nem igazán tudok gondolni :S

2011. febr. 11. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
Orgazmus után sok nőnek kimondottan kellemetlen lesz ha tovább ingerlik odalent, nem lehet, hogy ezért nem akarja? Persze az idővel elmúlhat, csak várni kell. Persze az is lehet, hogy olyan intenzív nála, hogy tényleg elfárad, de én inkább arra gyanakszom, hogy olyan érzékeny lesz lent, hogy rosszul esik minden további izgatás.
2011. febr. 11. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Elfárad, vagy csak ha már megkapta amit akart, akkor nem érdekli hogy veled mi van?

Ez azért túlzás.

Van mikor én se bírom már tovább, de a párom soha csinált belőle nagy ügyet. Kielégítettem szájjal így még jobban is élvezte.

2011. febr. 11. 17:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!