Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek szakítsak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítsak a barátommal ha már nem vagyok szerelmes belé, viszont jól kijövünk? Már több mint másfél éve vagyunk együtt.

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 14:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mennyi idôsök vagytok?
2011. febr. 11. 15:01
 2/19 anonim ***** válasza:

Szia.

ez elég nehéz kérdés. én úgy gondolom, hogy az őrjítő, égető szerelem mindenképpen elmúlik egy idő után. de ha szakításon gondolkodsz, valószínű nem is ragaszkodsz annyira hozzá.

én 6 éve vagyok együtt a párommal, ebből 5 év az együttélés, és én sem vagyok már úgy szerelmes belé, de ez természetes. nagyon szeretem, nagyon jól kijövünk mi is, ás úgy érzem, szeretnék tőle gyereket, és jövőre hozzá is megyek feleségül. ha azt érzed, hogy szakítanod kell, akkor vagy nagyon fiatala vagy, vagy azonkívül is van probléma, hogy elmúlt a szerelem. vagy 40 éves ismerősöm, aki minden férfivel szakított kb 2 év után, mondván, hogy elmúlt a szerelem. eddig mindig elmúlt neki, és most egyedül van. persze ez egy szélsőséges példa, de ilyen is van. mert mindig az újat hajkurássza. nem vagyunk egyformák.

2011. febr. 11. 15:03
 3/19 A kérdező kommentje:
Én 19 éves vagyok, a barátom pedig 17. Nem tudom mi tévő legyek. Mert amúgy meg olyan kedves.... :S
2011. febr. 11. 15:05
 4/19 anonim ***** válasza:
Most lenne jobb szakítani vele vagy majd ha jön valaki más aki iránt újra fellángol a szerelem?
2011. febr. 11. 15:08
 5/19 anonim ***** válasza:
Én is így voltam sokáig egy barátommal, mi 3 évig voltunk együtt. Az utolsó évben semmiféle szerelmet nem éreztem már iránta, nem is kívántam, elkezdtek tetszeni más férfiak, de ettől függetlenül nagyon jól el voltunk egymással, ezért volt nehéz. De végül odáig jutottam, hogy elkezdett idegesíteni a csókja, ahogy hozzám ért, ahogy simogatott, egyszerűen már csak barátként tekintettem rá, és ezeket nem volt képes befogadni az agyam. Én mondtam ki, hogy vége, 18 v 19 éves voltam. 21/L
2011. febr. 11. 15:17
 6/19 A kérdező kommentje:

Hát én is pont erre lennék kíváncsi. Mert én azt kihasználásnak érzem ha addig is vele maradok amíg nem jön egy új szerelem utána meg dobnám...

De amúgy meg szeretem, csak nem vok belé szerelmes :S

2011. febr. 11. 15:19
 7/19 anonim ***** válasza:
mi lenne, ha felfrissítenétek a kapcsolatotokat? ;)
2011. febr. 11. 15:22
 8/19 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele, hogy szeretek hozzá bújni, meg puszilgatni, de mégsem érzem úgy hogy szerelmes lennék és ez már elég régóta így van és már nan zavar :$ Viszont szakítani is nehéz lenne vele, mert már nagyon kötődök hozzá :(
2011. febr. 11. 15:22
 9/19 anonim ***** válasza:
Korábban szerelmes voltál? Látsz esélyt, hogy újra az legyél?
2011. febr. 11. 15:24
 10/19 anonim ***** válasza:
Én maradnék egyenlőre. Egy jó társra szükség van.
2011. febr. 11. 15:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!