Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szopástól lehet AIDS-et kapni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szopástól lehet AIDS-et kapni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy magyarországon ritka betegség, csak nagyon aggódok mert már létesítettem efféle kapcsolatot, de mnég szűz vagyok. Remélem nem lesz semmi baj :((((

25/L

2011. febr. 11. 14:20
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, asszem akkor ha seb van a szádban, de nem tudom pontosan.
2011. febr. 11. 14:24
 2/38 anonim ***** válasza:
Nem kizárt. Kicsi rá az esély, de megeshet, ha pl. a szádban van valami minimális seb, lehet, hogy észre sem veszed, de így már előfordulhat. Mondjuk ez tényleg ritka betegség Magyarországon, de egy csomó más betegséget is el lehet így kapni, amire jóval nagyobb az esély.
2011. febr. 11. 14:25
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
AIDS-et nem lehet kapni sehogy, azt a HIV vírus okozza. HIV fertőzést lehet kapni orális szex során is, elég egy apró seb a szájban.
2011. febr. 11. 14:33
 4/38 anonim ***** válasza:
17%
25évesenszűz vagy? én meg azt hittem az én 17 évemmel ciki ha még szűz vagyok. :O
2011. febr. 11. 14:36
 5/38 A kérdező kommentje:
tudomásom szerint nincs seb a számban. és mennyire kicsi az esély? mert félek:S az egyéb modorú beszólásokat kérem mellőzni
2011. febr. 11. 14:46
 6/38 anonim ***** válasza:
21%
abszolut nem akartalak megbántani tényleg. ne haragudj. csak az én koromban azis ciki ha valaki 17évesen szűz. mint pl én. nem megbántásból írtam. :)
2011. febr. 11. 14:48
 7/38 A kérdező kommentje:
Amúgy nem csak akkor fertőződhet meg valaki Orális úton ha a másik partner Hív pozitív? vagy mitől alakulhat ki? Itt jegyzeném meg hogy nekem a higénia alapvetően fontos
2011. febr. 11. 14:51
 8/38 anonim ***** válasza:
43%
Nem a higéniától függ, hogy elkapod vagy sem...Szopástól is lehet elkapni dolgokat, nem feltétlen csak AIDS létezik. Hát elég ügyes vagy, hogy 25 évesen szopsz és dugsz.
2011. febr. 11. 15:01
 9/38 A kérdező kommentje:

-_-

De mekkora az esélye? Tudom vannak más betegségek is, de én ettől félek a legjobban hogy nehogy elkapjam. Mekkora az esélye? De mitől alakul ki? Remélem nagyon kicsi az esélye:S

2011. febr. 11. 15:02
 10/38 anonim ***** válasza:

[link]

Ha elolvasod megtudod, hogy alakul ki amitől félsz. Mekkora esélye van rá? Nem sok, de ha azt mondom csak 1% és pont te abban az 1%ban lesz akkor nagyon megvígasztalhat a 99%, ez csak példaként mondtam. Amit szopástól legjobban ellehet kapni az a torokrák és nem amitől félsz, mert az vagy bejön vagy nem.

2011. febr. 11. 15:14
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!